Українська Канада
-
значить тут у правилах не вказано що можна спілкуватися англійською?)😳 і питання було не від мене, а від дівчини, яку просто проігнорували і сказали, що не розуміють, я написав мовою, якою повинні зрозуміти)
-
Тому шо ти принципово не спілкуєшся українською!😨 Це неповага до нас усіх!😈 Та чомусь,маєш думку - що українці повинні тобі щось... Яке нахабство з твого біку!😏
-
Соціальна допомога, яка може стати перепоною для отримання PR
-
Зацікавила дана вакансія Можна деталі?
-
what makes you think that I'm arrogant and intolerant?
-
Take with you tolerance and respect people'a rights!☺ Do not take discrimination and your arrogance with you to Canada😝😝😝 Нехай щастить!!💛💙😉
-
Мій пост у Фейсбук. Можливо хтось захоче приєднатися до ініціативи. www.facebook.com/100004729595111/posts/pfbid0263DdBhMB7vV93vJJkU4RFZqZMDoUWGQGj4bpFGex62Zq7vU7GPc6Rs7r7Kwq7Bw9l/?d=n
-
Как это легко читается сидя на своем родном диване, и как представляю и понимаю переселенцев, которым приходится сейчас приспосабливаться и жить в чужих домах с чужими людьми. Я Одесса , и мне это тоже грозит- эвакуация.
-
так, але нос 0, А, В
-
A question. What do you need to bring with you to Canada? What is not needed?
-
Причому тут фронт? Ви прийшли в групу де є правила. Уявіть собі ситуацію, що ви зайшли в групу "руская Канада"? Ви будете писати там українською? Не думаю. Аналогії можна продовжувати.
-
А у вас може сам номер трккінгу змінився?
-
можна украінською? Не розумію москальську
-
В Саскачевані теж можна подаватись на PR через 6м ?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка стосовно food bank. Я в Саскачевані, але ця система всюди однакова повинна бути. Мене цікавить чи впливає отримання їжі на подальшу міграційну долю? Якщо людина планує подаватися на PR через 6 місяців. Дякую!
-
Ось☝за такі "вкідони" я і розповідала... Наші волотери спати не встигають...💛💙
-
волонтер може отримати в адміністрації дозвіл на перетин кордону на певний період з конкретною метою, яка стосується волонтерської допомоги на умовах обов‘язкового повернення в зазначений період.
-
Так,разповідайте😂
-
Ще раз- НЕ випускають чоловіків за кордон ! З посвіткою волонтера чі без неї - НЕ випускають ЗОВСІМ! Тому волонтери з інші країн пригоняють машини для ЗСУ!
-
Можливо... Зараз багато нападків на волонтерів "вкидають" в соцмережі наші... Тому я так гостро вступилась😉
22 Jan 2023, 19:22
30472/123850
about an hour ago