Українська Канада
-
Йоу, хлопці та дівчата. Зробив тільки що групу для молодих людей, які скоро летять до Вінніпегу САМІ! Якщо ти студент чи просто летиш сам до нового світу, то швидше заходь до нас, та ділись саоїми планами :) Будемо робити маленьке ком'юніті, щоб економити гроші, нерви, та повідомляти про якісь приколи швидше за інших, бо тільки так можно якісно та швидко мігрувати, та ще й знайти друзів. Чекаємо на вас! t.me/winniyoung
-
Вітаю! Чи надсилав хтось паспорт на вклейку візи за допомогою посередників? Чи можете порадити когось надійного?
-
Дякую)
-
Погугліть) думаю правила такі ж, в багаж який здається без обмежень
-
А мені треба в канаду)
-
10 тюбиків по 100мл можна по Европі
-
Алкоголь точно не везу, десь писало що liquid, макс 100мл в поклажу чи взагалі так і не зрозумів
-
Кожна авіалінія має свої обмеження. Стосовно алкоголю, то там ніби по півтора - крепкого і некрепкого
-
Скільки можна брати рідини в цілому в багаж (шампунь, спирт і тд і кілька пляшок з водою)? Беру бо буду на карантині
-
Всім привіт✋ Хотіла дізнатися як краще) Зробити групову візу в Канаду чи окремо для кожного?)☺️
-
Візітор. А вже шкільний департамент оформить зовсім інше, скул перміт. Стади перміт це для студентів, тобто хто планує навчатись поза школою після закінчення тощо.
-
Добрий день!Порадьте хтось де можна по дешевше білет до Торонто купити.Дякую!
-
Привіт! Може я пропустила, тому запитаю ще раз. По прильоту в Канаду дітям мають видати study permit? (10 р.,5р.,2р)? Дякую
-
Скажіть будь ласка, Якщо віддавати , наприклад, в Варшаві на вклеювання то як назад повертатись в Україну та знову назад забирати в Польщі без паспорта? Чи потрібно в Європі сидіти 6 тижнів ?
-
Доброго дня , допоможу оформити візу до Канади )
-
Дякую! Тоже потрібно все одно 2 рази їхати в Варшаву, за 1 раз не вийде впоратись🙄
-
Доброго дня! Я вклеювала. Попередньо потрібно записатися. Я віддала паспорти 3 червня, а 28 червня вже готові до видачі
-
Доброго дня! Хтось вклеював візу у Варшаві особисто, не поштою? Скільки часу може займати ця процедура?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, дозвіл від батька робити по формі, яка є на сайті і його підпис засвідчувати у нотаріуса чи робити на український та потім перекладати із зазначенням даних закордонних паспортів?
22 Jan 2023, 19:22
30682/123850
about 9 hours ago