Українська Канада
-
Кожна авіалінія має свої обмеження. Стосовно алкоголю, то там ніби по півтора - крепкого і некрепкого
-
Скільки можна брати рідини в цілому в багаж (шампунь, спирт і тд і кілька пляшок з водою)? Беру бо буду на карантині
-
Всім привіт✋ Хотіла дізнатися як краще) Зробити групову візу в Канаду чи окремо для кожного?)☺️
-
Візітор. А вже шкільний департамент оформить зовсім інше, скул перміт. Стади перміт це для студентів, тобто хто планує навчатись поза школою після закінчення тощо.
-
Добрий день!Порадьте хтось де можна по дешевше білет до Торонто купити.Дякую!
-
Привіт! Може я пропустила, тому запитаю ще раз. По прильоту в Канаду дітям мають видати study permit? (10 р.,5р.,2р)? Дякую
-
Скажіть будь ласка, Якщо віддавати , наприклад, в Варшаві на вклеювання то як назад повертатись в Україну та знову назад забирати в Польщі без паспорта? Чи потрібно в Європі сидіти 6 тижнів ?
-
Доброго дня , допоможу оформити візу до Канади )
-
Дякую! Тоже потрібно все одно 2 рази їхати в Варшаву, за 1 раз не вийде впоратись🙄
-
Доброго дня! Я вклеювала. Попередньо потрібно записатися. Я віддала паспорти 3 червня, а 28 червня вже готові до видачі
-
Доброго дня! Хтось вклеював візу у Варшаві особисто, не поштою? Скільки часу може займати ця процедура?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, дозвіл від батька робити по формі, яка є на сайті і його підпис засвідчувати у нотаріуса чи робити на український та потім перекладати із зазначенням даних закордонних паспортів?
-
А дайте пліз лінк на кризову форму
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, заповнюючи кризисну форму (cuet), що треба обрати в цьому пункті Temporary Resident Permit чи Temporary Resident visa?
-
Але як в подальшльшому вони мають це перевірити? Ніяких печаток(доказів) крім фото немає
-
Всі країни транзит чи інша мета подорожі. Особливо якщо є печатка в паспорті
-
Скажіть в анкеті на суает, якщо я був в австрії в я в 2018 один день мені треба це вказуаати? Я їхав з польщі в єс кордонів нема той печаток що був в австрії теж, потрібно це вказати?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. Заповнював заявку на всю сім'ю та побачив у додаткових документах заяву на дозвіл заповнювати анкету від імені родичів, а саме imm5476. На скільки вона важлива в даному випадку?
-
Ледь, ледь в притул, а якщо заболів або відпустка, обов'язкові витрати тебе зжеруть
22 Jan 2023, 19:22
30689/124480
32 minutes ago