Українська Канада
-
Те ж саме запитання ☺️
-
Привіт комусь таке приходило?
-
І де можна підтвердити цю інформацію? Всі стверджують, а офіційної інформації не бачив.
-
То для всієї Канади не можливе відкриття, чи є провінції де можливо?
-
А якщо відкривати повноцінно компанію, тоді зараховуються?
-
раніше багат хто казав , що не можна відкривати ЧП - пофакту така можливість присутня
-
Доброго дня! Якщо 45 років вже є,то чи можу я ще подаватися за спрощеноєю системою з віком від 18-45? Дякую
-
Ну, як жінка з дитиною до 3 років, яка не працює на будівництві і буде тут сама, можу зазначити, що оптимізму не розділяю. Але дякую за інформацію
-
Підкажіть будь ласка, якщо успішно схвалено візу CUAET - скільки часу дається на те, щоб відлетіти до Канади? Чи є якісь обмеження шодо терміну часу, в який потрібно здати біометрію? Чи все це - можна зробити в будь який момент, поки не закриється програма або не закінчиться закордоний паспорт?
-
Хотів вас спитати, чи можна влаштуватися до вас на front desk, не знаючи французькою, але з вільною англійською?
-
Доброго всім дня! Порадьте будь ласка якусь відео-інструкцію, як заповнювати он-лайн форму на СUAET та дозвіл на роботу. Ніби робою все вірно, але боюся заплутатися.
-
Правда. І тільки в прозорому zip пакеті. Я взагалі все виклав перед літаком. В готелі залишив, там напевне після мене покоївка радіє. Навіть леза для гоління виклав, їхав просто з одягом і документами :)
-
дякую 😌
-
Підкажіть будь ласка, в інтернеті прочитав чи ще на canada ca, вже не пам‘ятаю, anyways, суть в тому, що прочитав що на борт літака рідини, вода, дезик, і тд макс 100мл можна брати??
-
вам краше до авіакомпанії якою летите звернутися з таким питанням думаю вони краще можуть знати
-
ІТ завжди перспективне і є можливість почати навіть з нуля. Можливо подумай про цей напрям. Там і початкові зп хороші. Інвестуй в англ мову спочатку. Хороші мовні навички, це ключ до всього в іноземній країні
-
Та нема за що
-
Велике дякую Вам🙏☺️
-
Перше вам не буде приходити туди нічого. 2 Ви можете змінити через кризову форму, або подзвонити. 3. Я змінював, але мені так і писало першу мою адресу де подавав заявку.
-
Підкажіть, чи можна змінити ось цю адресу? бо там вже не живу тож не хочу, щоб туда щось приходило, бо може втратитися
22 Jan 2023, 19:22
30726/123911
about 4 hours ago