Українська Канада
-
Привіт усім, якщо зателефонувати і сказати що ми вагітна пара, і нам на останніх термінах краще не літати, це може пришвидшити процес отримання фоіл-лесс візи? Повідомити що нам фоіл-лесс підійде, ми і так не плануємо вклеювати і чекаємо вже 7 тижднів після біо, Варшава
-
Доброго вечора! Підкажіть, чи є група для тих хто планує їхати чи вже приїхав у Калгарі Альберту?
-
На рахунок який регіон краще, я Вам не відповім. Допомоги з житлом на провінційному рівні в Альберті немає. Можливо через волонтерів або відповідні сайти.
-
те ж саме питання, треба відвезти паспорт на вклейку, але не знаю як краще робити, кажуть, що не впустять у другий раз за кордон, щоб забрати
-
В інших провінціях немає спрощених програм, окрім провінції НЛ
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка. Отримала дозвіл на відправлення паспорта у візовий центр. Чи можу я якось його відправити з України? Переймаюся що якщо особисто повезу його, то потім за кордон не виїду щоб забрати
-
Зробіть будь ласка таку інформацію по іншим провінціям. Не всі їдуть в Манітобу. Які перпективи в інших провінціях?
-
Після отримання пр, ще треба мінімум 3 роки прожити в Канаді, і тоді можна буде подаватись на громадянство, до речі для отримання громадянства необхідно буде здати екзамен
-
Дякую
-
Так) або після отримання вами, канадського резиденства, подаватися вже окремо як дружина і тд. Але то супер зятянуто вийде. Плюс працюючи, вона зможе краще мову підтримувати і інтегруватися в суспільство
-
Тобто щоб податись на резиденство вона має також працювати?
-
Доброго дня, якщо я буду працювати один, дружина ні, то вона зможе разом зімною подати на резиденство, дякую
-
Ні, через 6 місяців, ви зможете тільки податись, при умові що відпрацюєте ці пів року і будете далі працювати, то зможете податись на ПР. А потім ще чекаєте розгляду десь до 2 років.
-
Ви можете податись після 6 місяців перебування там. А сам процес отримання резиденства буде довгий
-
Ахахаххахаа
-
в манітобі ж не 6 міс?
-
В штати доречі звонив, то дозвонився, також звінки в Україну тож безкоштовні
-
Для початку вам би отримати резиденство. Це десь роки два займе
-
Треба виповнити всі умови однієї з федеральних або провінційних программ.
-
скільки часу потрібно прожити в канаді щоб отримати паспорт
22 Jan 2023, 19:22
30785/123932
44 minutes ago