Українська Канада
-
Дякую!
-
я бачу тільки про Варшаву інфу
-
Наберіть в інтернеті візові центри у Польщі
-
на сайті VFS треба дивитись
-
Цікавить саме у Польщі, чи є можливість у Кракові, наприклад
-
У будь-якій країні
-
Ні, можна пізніше
-
Слава Україні! Підкажіть: відсилати паспорт на вклейку в Польщі можна лише у Варшаву?
-
Не могу зарегистрироваться в Ircc, техническую ошибку пишет. Кто то сталкивался?
-
будь-який офіційний досвід
-
Кто-то сегодня получил визу?
-
Це я розумію,но бажав переконатися😜
-
дякую!
-
А язвіть обов'язково?
-
Я писав місце проживання на даний момент в польщі, пишіть так само, ваше проживання в україні ви вказували у заявці CUAET
-
Підкажіть будь ласка, це запрошення на вклейку візи?
-
1. Роздрукуйте листи, які прийшли на пошту. 2. Проведіть оплату за кур'єрську доставку та роздрукуйте чек. 3. Роздрукуйте та внесіть ваші дані у VFS Consent Form. Якщо Ви будете від кур'єра отримувати листа самостійно, то достатньо перших двох сторінок. #вклейка
-
Я в Туреччині окрім паспорту додала ксерокопію чека (оплата за кур'єрські послуги), роздрокувала лист який прийшов в IRCC для відправки паспорту, на звороті писала ім'я, номер, пошту і адресу куди відправити мені паспорт, теж саме роздрукувала і також поставила.
-
Нiяке письмо писати нетреба? Просто я щдаю свою I все? А як вони потiм йому в паспорт вiдмiтку зроблять?
-
Добрий день! Пiдкажiть будь ласка, дитинi 5 рокiв, я записалась на бiометрiю на 20 липня, що потрiбно на дитину брати з собою?
22 Jan 2023, 19:22
30883/125154
about 2 hours ago