Українська Канада
-
Мене цікавить, чи хтось користувався ним, там потрібно за багаж платити, як я чула?
-
привіт, скажіть будь ласка ще чартерні рейси в Канаду або закінчилися?
-
Підкажіть будьласка стосовно анкети. Треба вказати країни де я подорожував останні 5 років..у мене в паспорті багато штампів країни де я жив, це Іспанія. Меня треба вказувати Іспанію як країну де я "подорожував" чи тільки країни куди я іздив?
-
Таке питання,чи можно в Кракові сдати біометрию без запису, живою чергою?Я не скасувала мій попередній и зараз не пропускає щоб на нову дату зробити реєстрацію..
-
Доброго дня! Коли ви заповнювали Consent Form щоб відправити разом з паспортом, ви заповнювали 4ту сторінку?
-
будь ласка, поділіться і зі мною ! 👉👈🙏
-
вітаю! вибачте, будь ласка, підкажіть - як ви писали та дзвонили? я шукала канали звʼязку та не знайшла. Дякую заздалегідь
-
вибачте, де ви відслідковуєте такі новини? про безкоштовні рейси?
-
Вже давно квитків немає, напевно до години всі квитки були розібрані.
-
Якщо я отримаю вклейку візи в паспорт, але змогу вийхати буду мати тільки після війни , з якого часу буде рахуватися робоча віза?(з часу вклейки, чи з часу реального перетину кордону)
-
І як відбувається реєстрація? Якщо вийшло зареєструватись, білет має прийти на почту?
-
Добрий день! Скажіть, чи буде безкоштовний рейс Варшава - Саскачеван 4.07? Це не фейк?
-
Здравствуйте, подскажите есть ли такие кто получал пособие и жильё Германии, а потом улетел в Канаду, пишите в личку, спасибо!
-
Я про Законодавство Канади + Договор Канади с 5-ю Европейськіми країнами.
-
Я вам чисто про процедуру депортації
-
При чому тут Італія?😉 При чому тут шарик?😷 В про інше розповідала...
-
ну я до того, що скоріш за все якщо виникне така ситуація не дай боже, то ви в Канаді будете, але десь у ізоляторі чи чимось такому, де будете чекати на депортацію.
-
так, вже бачу. а статус ставити "Іноземний громадянин"?
-
військовий стан це і є війна. Тож ні. це так не працює. Якби працювало, то Шарія б уже повернули в Україну. Але він в Італії все ще. тож…
-
так. і ось коли ви додаєте першим Польщу і ставити що ви тут зараз проживаєте - вам не треба вказувати коли ви поїдете
22 Jan 2023, 19:22
31062/123827
about 5 hours ago