Українська Канада
-
Скажіть будь ласка, якщо знаєте під час заповнення cuaet пропонується ввести опціонально свій national identity document А також пишеться начебто що має бути видно дату закінчення терміну цього документа при завантаженні скана Але в старих українських паспортах зразка 2008 року, які не закордонні, начебто, немає дати закінчення на відміну від нових паспортів та закордонних паспортів, це означає старий український паспорт не підходить як National identity документ чи ні?
-
Ні. Дали дитині до кінця дії паспорта.
-
Стади и ворк пермит разве не на три года для всех? Независимо от визы и срока действия паспорта?
-
Скоріш за все, щоб зібрати то ні
-
Це потрібно буде разом робити на подовження візи і паралельно стаді перміт чи спочатку візу, а тоді перміт? І скажіть, будь ласка, на якому сайті?
-
Доброго дня. Питання по Стаді перміт для дитини. В аеропорту Торонто отримали перміт до закінчення паспорта (чи візи?😕), а це до червня 2023р, але маю на руках новий паспорт (під час оформлення його не змогла знайти). Чи можу я підійти в аеропорту (і куди саме якщо це можливо) і переробити стаді перміт для дитини уже по новому паспорту? Завтра вирушаємо до Вінніпегу (наш рейс було відмінено24 і перенесено на 28). Чи може мені не перейматись і звернутись уже у Вінніпезі до відповідних служб?
-
В кого ще є досвід з курьєрською доставкою по Польщі, поділіться будь-ласка
-
Всім привіт! Шукаю людину в Калгарі що розбирається в авто, потрібно підібрати авто, або поїздити зі мною на огляд(тіпа я вибираю в маркетплейс об'яву, кидаю вам, ви кажете гуд чи нє і їдемо дивитись) Напишіть будь ласка в приватні або тегніть тут хто може допомогти, бюджет до 4500
-
В системі повідомлення яке означає що віза вклеєна. Можливо якщо замовляв кур,єром забрати самому?
-
Привіт) хто замовляв курьєром доставку паспорта по Польщі? Коли чекати курьєра після цього повідомлення? Хто має досвід?
-
Привіт, є хтось в Торонто хто робить манікюр, видпішіть будь ласка)
-
Яку англійську і досвід на цю позицію потрібно ?