Українська Канада
-
Ні. Дали дитині до кінця дії паспорта.
-
Стади и ворк пермит разве не на три года для всех? Независимо от визы и срока действия паспорта?
-
Скоріш за все, щоб зібрати то ні
-
Це потрібно буде разом робити на подовження візи і паралельно стаді перміт чи спочатку візу, а тоді перміт? І скажіть, будь ласка, на якому сайті?
-
Доброго дня. Питання по Стаді перміт для дитини. В аеропорту Торонто отримали перміт до закінчення паспорта (чи візи?😕), а це до червня 2023р, але маю на руках новий паспорт (під час оформлення його не змогла знайти). Чи можу я підійти в аеропорту (і куди саме якщо це можливо) і переробити стаді перміт для дитини уже по новому паспорту? Завтра вирушаємо до Вінніпегу (наш рейс було відмінено24 і перенесено на 28). Чи може мені не перейматись і звернутись уже у Вінніпезі до відповідних служб?
-
В кого ще є досвід з курьєрською доставкою по Польщі, поділіться будь-ласка
-
Всім привіт! Шукаю людину в Калгарі що розбирається в авто, потрібно підібрати авто, або поїздити зі мною на огляд(тіпа я вибираю в маркетплейс об'яву, кидаю вам, ви кажете гуд чи нє і їдемо дивитись) Напишіть будь ласка в приватні або тегніть тут хто може допомогти, бюджет до 4500
-
В системі повідомлення яке означає що віза вклеєна. Можливо якщо замовляв кур,єром забрати самому?
-
Привіт) хто замовляв курьєром доставку паспорта по Польщі? Коли чекати курьєра після цього повідомлення? Хто має досвід?
-
Привіт, є хтось в Торонто хто робить манікюр, видпішіть будь ласка)
-
Яку англійську і досвід на цю позицію потрібно ?