Українська Канада
-
Я зараз перебуваю у Румунії, і маю зовсім іншу інформацію, щодо отримання громадянства...
-
А в мене є 21 см, коротше група не про те, немає сенсу в нашій розмові
-
Тому що громадянство Румунії дає право вільно жити та працювати у всіх країнах ЕС + Швейцарія та Норвегія, без гемора з візами та внж..
-
То люди в кого документи не підроблені, а в кого вони справжні то ти їм н**уй не потрібен)
-
Я це знаю 😂😂🙏
-
Але знову ж таки нагадую що тої теми вже нема і автор вище розводом займається
-
Румунія в Євросоюзі, цей паспорт дає можливість постійно жити і працювати в будь-якій країні ЄС
-
Взагалі смішно, навіщо людям, які живуть або прямують до Канади громадянство Румунії, чудової страни, де взагалі ніяких виплат не отримують Українці. Треба одразу працювати на з/п 400-600 долларів. А оренда житла приблизно 400 євро на місяць.
-
Чоловіче, тої теми вже нема давно. Я 3 роки тому в свій час один з останніх то вихватив, зараз ту липу вже добре перевіряють)
-
Насмішили
-
Без вклейки можливо виїхати тільки з електронною візою - її не можна обрати самому, має бути лист з такою візою
-
Берлин, Дюссельдорф
-
Я відправляла в Дюсельдорф. Ви можете відправити в Берлін чи Дюсельдорф, або у іншу країну. Я відправила через DHL.
-
Дякую ❤️
-
Добрий день!) Створила аплікацію 6.06 і досі немає відповіді, статус: «подано» Порадьте, будь ласка, чекати ще чи створити нову?
-
Дякую.
-
Хто вклеював візу у Германії відгукніться, будь ласка✍🏻
-
Дякую
-
Сколько ждали визу?
-
Добро ранку! мені прийшло повідомлення що напротязі 30 днів потрібно відправити паспорти на вклейку візи. Я зараз в Німеччині, можливо хтось знає куди можна відправити паспорти і як, якою службою доставки це можна зробити???
22 Jan 2023, 19:22
31289/123911
about 4 hours ago