Українська Канада
-
на рахунок музичного інструменту не підкажу, а на рахунок валізи і дамської сумочки, залежить від перевізника. Краще на сайті вашого перевізника уточнити. Зазвичай можна брати валізу, дамську сумочку, зонтик і верхній одяг в салон. Надійніше буде чекнути на сайті перевізника.
-
Добрий день! Підкажіть,будь ласка,хто летів з музичними інструментами. У мене скрипка. Вона рахується як ручна поклажа? Що можна взяти з собою в салон літака,якщо 1 ручна поклажа? Одну сумку до 7-10 кг,скрипку і дамську сумочку? Чи щось одне? І в мене немає на неї документів,вона купувалася давно і б/у. Дякую!Гарного дня!)
-
Доброго ранку . На роботі пропонують відкрити компанію и працювати як self-employer . Я хочу подавати документи на PR, і наскільки я зрозумів з офіційного сайту то працювати потрібно тільки по контракту. Провінція Онтаріо . Які є варіанти , можливо хто вже володіє інформацією ?
-
дякую за відповідь)
-
Доброго дня Відправила паспорт на вклейку візи до Варшави Скажіть, будь ласка, буде якийсь лист підтвердження, що паспорт вже у візовому ценрі і його вже обробляють?
-
Через 2 дні після цього мені надійшло рішення стосовно візи
-
Оо вітаю вас! Добре, прийдемо за 3 години та зоріентуємось вже.
-
а ви не знаєте чи український сертифікат з дії працює? чи потрібно обов'язково в Європі щепленя робити?
-
ні ми закордоном отримали останнє щеплення і тут вже паперовий Сертіфікат на пошту отримали. Той ще процесс - але отримали)
-
а ковід сертифікати ви де отримали? з Дії якось вигружали?
-
Підкажить будь ласка, до аєропорту ми беремо тільки паспорти, ворк перміти роздруковані, ковід сертіфикати, та білети. Це усе?
-
теж послухаю)
-
Дякую. літери українською не пропускає, треба перекладати?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, щоб отримати допомогу 3000$ потрібно відкрити рахунок в банку, а щоб відкрити рахунок потрібна адреса постійного місця проживання. А якщо я орендую житло на airbnb і це не постійне місце проживання а тимчасове, я можу відкрити рахунок в банку? На скільки важливими є саме дані адреси?
-
підкажіть, будь ласка, в анкеті потрібно вказати номер українського паспорта. літери потрібно вводити?