Українська Канада
-
Ось лінк на програми альберти по імміграції www.alberta.ca/immigration.aspx
-
Дякую)
-
На сайті альберти alberta.ca
-
Друзі, хто в курсі де знайти інформацію про permanent residence( а конкретно як саме отримати) в Альберті? Буду вдячний
-
Какие есть аналоги в Канаде Корвалменту или корвалолу?
-
І як? Ви вже з візою?
-
Вказувала стару назву
-
Я навчалася в інституті у 90-х, зараз назва інституту та вулиця змінилися. Питання: Я маю вказати нові чи старі назви при заповненні анкети?
-
Тому і продовжили( Звонила якось, відмовили, сказали щоб я звернулась не раніше чим за 3 місяці
-
В анкеті є адреса постійного проживання і де наразі. Ми вказували і тимчасову адресу ( у Румунії) і українську за пропискою
-
4 роки тому 😂
-
А коли він у вас повинен був закінчитись? Знаю що можна продовжити лише за 3 місяця до закінчення дії паспорту
-
Зараз можливо подовжити паспорт у консульстві України. Мені поставили печатку на 3 роки подовження
-
Доброго дня. Підскажіть будь -ласка, сайт з вакансіями на плацевлаштування в Канаді. Дякую заздалегідь )
-
Зрозуміло, дякую за розгорнуту відповідь! Інформація, щодо закінчення подання заявок та закриття програми у серпні цього року - не відповідає дійсності, так?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка - чи є якась інформація з приводу закінчення прийому заявок та закриття програми для українців?
-
Все може бути( я поки що не бачив нічого на рахунок цього
-
Ви щось читали чи бачили з цього приводу нове?
-
Дешевші варіанти будуть тільки восени. Подивіться Condor. Зараз 700€. На вересень бачила за 350
-
Хто купував авіаквитки, порадьте найдешевші варіанти Бо ціни космос
22 Jan 2023, 19:22
31558/123821
about 8 hours ago