Українська Канада
-
У Львові, в тому числі, моя колега та її чоловік живуть зараз в Києві У Львові вони безкоштовно віддали свої квартиру і будинок Ось вам конкретний приклад Не гребіть всіх під одну гребінку Ніхто не каже, що немає падлюк, які виставили вартість вищу, ніж у Німеччині чи Франції Але не треба говорити, що всі такі
-
Якби ж тільки мій. І я не про села, а конкретно про квартири на оренду у Львові тому ж, що піднялися в цінах у три чотири рази.
-
У відповідь ви так само отримаєте конкретні назви населених пунктів, де розміщували у себе вдома безкоштовно Цілими селами безкоштовно Не варто бути таким категоричним тільки через ваш конкретний досвід
-
Я знаю, давайте назву вам конкретні приклади де брали 1100 за місяць, навіть пруфи надам
-
Будь ласка, не пишіть того, що не знаєте. В західній Україні в багатьох селах позаселяли людей в хати, а в містах в квартири безкоштовно!
-
Так вони заплатили від 100 для 600 та отримали послугу чи їх просто кинули на ці гроші? Якщо перше, то в чому проявляється шахрайство, склад злочину надайте будь ласка
-
Я 27.05 здала біометрію і 24.06 отримала запрос на вклейку в паспорт
-
нажаль не можу Вам надати точну інформацію, ми в Канаді і шукаємо перекладача тут. Наскільки я знаю - переклад потрібен від сертифікованого перекладача, потрібно буде уточнювати вимоги WES.
-
Зрозуміло. Ми 35 днів.
-
А скільки ви вже чекаєте?
-
з індонезії тож в лондон паспорт летів) супер далеко, але хз, їм видніше)
-
Вам вже вклеїли?
-
Підкажіть, а можна перекласти дипломи в Польщі в tłumacz przysięgły?
-
WES надає підтвердження дипломів, а переклад потрібно робити окремо у сертифікованого перекладача, якщо я не помиляюсь. От і шукаємо сертифікованого перекладача, перевіреного з адекватним прайсом. Буду вдячний якщо хтось має контакти такого.
-
WES
-
Чи потрібно записуватись на прийом в Service Canada для отримання Sin чи можнл прийти по факту і стати в чергу! Дякую!
-
Шахрайство щодо sin було в Канаді завжди. І взагалі шахрайство, особливо телефонне. Шахраям все одно хто і як сюди їде.
-
Дзвінок на гарячу лінію по тарифу як до Канади?
-
Ok, дякую
-
Підкажіть будь-ласка, де можна зробити сертифікований переклад дипломів? У нас в Сент Джонс Ньюфаундленд нажаль немає такого перекладача з української на англійську.
22 Jan 2023, 19:22
31881/124727
about 4 hours ago