Українська Канада
-
я сдал биометрию 29марта, получил ответ 6 мая
-
99%, 1% хто має кримінальні трабли можливо і так далі, або інформація не правдива
-
А які шанси отримати позитивне рішення?
-
Незнаю, якщо самі в заявці то швидше
-
Ого, дякую. Зараз певно ще довше(
-
4 кві біометрія, 16 травня approved
-
Так
-
Відповідь після біометрії?
-
Дякую за відповідь!
-
Підкажіть як довго чекати на відповідь після подачі заявки?
-
Велике дякую за відповідь! Будемо стежити.
-
Дякую за відповідь та ссилку на сайт.
-
дружина здавала біометрію в Берліні, вільних місць багато наперед
-
схоже, що так (www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-expands-settlement-support-for-ukrainians-coming-to-canada.html)
-
🤣🤣🤣 ну от, я зі свома навчиками і освітою мимо каси))
-
Моніторте багато, я 8 годин сидів і перезаходив, може нічого не бути місяць, а може за годину звільнитися 2 дати
-
Доброго вечора , в мене таке питання , якщо в мене є сталий побит польський , але я не жив у Польщі більше 6 місяців, як це правильно показати в анкеті ?
-
Це офіційна інформація?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка, ми з дружиною зараз плануємо візит на сдачу біометрії, проте в нас є доступні дати лише до 1 липня. Ми стежимо вже декілька днів та нові дати не додаються. Що робити якщо нам потрібно записатися на біометрію пізніше? Потрібно фізично приїжджати та записуватись? Чи можливо по телефону? Заздалегідь дякую за відповідь.
-
У дітей повинен бути перміт для школярів. Без нього вас не візьмуть до школи . Це робиться в аеропорту. Ви вказували своїх дітей при заповненні заявки? Ви за них заповнювали заявку?
22 Jan 2023, 19:22
31979/123899
about 5 hours ago