Українська Канада
-
Плотник гіпсокартон,хотів би приїхати лиш нема куди може хтось помогти дякую
-
Я ще куртку не знімала ось як тут тепло😂
-
Всё-таки лучше на рентфастере смотреть цены или на Фейсбуке. В Калгари за 1500 что-то найти очень проблематично, на мой взгляд. Лучше на 1800 - 1900 рассчитывать с комуналкой и интернетом.
-
Доброго дня є якась робота будівництві
-
Хіба в Альберті є податки провінціальні в магазинах?
-
Можливо ще зачекати? Я вже помітив що дітей постійно довше обробляют.
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка, прийшло підтверження на вклейку візи трьом членам сім'ї, а четвертому (дитина 3 роки) неприйшло. Що робити далі?
-
Ага, добре, дякую, зрозуміло
-
Паспортного розміру, це 50х70 Канадський
-
Так, 2 фотокартки необхідно. Тільки розмір фотокарток не написано....
-
Вам клали додаткову інструкцію у конверт? Що до надання фотокарток по прильоту, для виготовлення temporary residence permit.
-
Так
-
Так у мене теж. Я маю на увазі, що летіти я можу на протязі цього терміну..так?
-
В тревел документ теж вклєена віза, одноразова, вона має термін дії, у мене наприклад 3 роки.
-
Можливо комусь буде корисним чат допомоги та обміну досвідом «Українці в Канаді»
-
Ой, вибачте, що не допомогла.
-
Да, в такій візі я бачила. У нас просто тревел документ робили, так як загранпаспортів не було. Терміну вильоту немає. Тому питаю, може хтось знає..
-
Доброго дня! В мене foil-less віза і там є строк для вїзду. Дали півроку з моменту апрува візи.
-
Підкажіть будь ласка як переробити фоїл лес візу вже в Канаді, аби її вклеїли в паспорт? Знову подаватися? Але якщо воно питає коли приїжджаєте до Канади, а якщо вже тут? Як то правильно зробити?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, чи є термін дії тревел документу? Є термін, в який обов'язково треба виїхати. Дякую
22 Jan 2023, 19:22
32042/123823
about 3 hours ago