Українська Канада
-
Все ок, випустять
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, можливо в когось була така ситуація, справа в тому що мій безвіз закінчується 20 липня (зараз знаходжусь на території Польщі та можу перебувати тут протягом 18 місяців), але летіти до Канади буду 27 серпня з Відня. Питання в тому, чи випустять мене із Відня із вичерпаним безвізом чи треба летіти тільки із Польщі?
-
Можна
-
Доброго дня Підскажіть, будь ласка, у візовому центрі Варшава є скринька в якій можна залишити паспорт на вклейку візи? Наскільки я знаю напряму Візовий центр паспорта не приймає
-
А не знаєте по паспорту старому небіометричному можна декілька разів з‘їздити?
-
Підкажіть будь ласка, до Польщі можна по внутрішньому паспорту в‘їхати і виїхати? І скільки разів? Отримала запрос на вклейку, але я зараз в Україні. Якщо в‘їду по заграну, здам його на вклейку,виїду по внутрішньому, а потім коли вклеять, я знов по внутрішньому за ним поїду. Вийде у мене так справа чи ні?
-
Ви ніби в космосу Чат прочитайте, назву Ви тут постійно, а питаєте який день нині
-
CBOC чи Tem. VAC
-
Добрый день. Це нормально. Деякі люди чикають вже 90 днів, хтось місяц , хтось 50 днів.
-
І знову пан Кортес у своїй красі)) Хто б сумнівався Ви ж тут живете в тому чаті🤣
-
Підкажіть, що обрати Перше чи друге?
-
це повідомлення розсилається по всім можливим чатам з одним й тим же текстом