Українська Канада
-
Дякую
-
Дякую, а де можливо знайти інформацію ? Що вона покриває ?
-
залежить від провінції. Взагалі є
-
Чи є якась медична страховка по програмі CUAET ?
-
Щоб закінчити спор. ось конкретно написано Unvaccinated or partially vaccinated children 5 through 11 years old Unvaccinated and partially vaccinated children under the age of 12 aren’t required to provide a valid pre-entry test result, if they’re accompanying a fully vaccinated adult. They’re exempt from quarantine, without any limitations on their activities. This means, for example, they don't need to wait 14 days before attending school, camp or daycare. However they need to wear a mask in public settings (including school) for 14 days after arrival to Canada. Arrival testing for unvaccinated or partially vaccinated children 5 through 11 years old: must be tested if their accompanying parent is selected for mandatory randomized testing
-
Дякую
-
У нас 3є дорослих з повною вакцинацією, тести не робили. Питали тільки показати лист з вакцинації
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, якщо я маю 2 вакцини, мені потрібно робити тест перед вильотом до Канади ?
-
Не пишут людям те , чого не знаєте. Дітям до 12 років тести не потрібні
-
А на яку електронку ви їм писали?
-
Доброго вечора Чи правильно я зрозуміла що після здачі біометрїї повинен прийти лист на пошту ? Нам нічого не приходило здавали 11,08
-
Це інформаційний лист. Якщо конкретно вам треба щось змінити чи заявити їм, то можете піти в канадське посольство. Сам лист повідомляє що ваш ворк перміт отримали
-
Нужно писать в кризисную форму? Просто в кабинете стоит что биометрию сдана
-
Доброго дня, прийшов такий лист, що це означає ? Мені потрібно в посольство ?
-
Даже прошу відповісти! Е в чаті люди,хто заповняли апликацію з внутрішнім українським паспортом?Як ви заповнили строку дата закінчення паспорту? Заповнили для бабусі, яка зараз в окупації та не може зробити загранпаспорт.
-
Має прийти обовязково
-
24.05 сдавали биометрию и подтверждение тоже не пришло 🤷♀️ вот сижу и думаю это нормально? Все пишут что должно прийти подтверждение о сдачи биометрию
-
Я летіла з 8-річною донькою і знаю
-
Офіційний урядовий сайт імміграції. Якщо не знаєте, то мовчіть
-
travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/flying-canada-checklist/covid-19-testing-travellers-coming-into-canada#getting-tested
22 Jan 2023, 19:22
32369/124873
11 minutes ago