Українська Канада
-
Скажіть, якщо Мати і Батько вакциновані. А діти ( 9 років і два років) відповідно ні Які зараз правила по прильоту в канаду для таких невакцинованих дітей з вакцинованими батьками ? Треба силіти на карантині чи здавати ПРЦ перед відльотом ?
-
Переживає що там навіть діти (які з народження в англомовній середі) можуть так добре знати англійську, що «тічер з україни» їх не зможе вчити. Хіба що навчати таких емігрантів як ти сам(а)
-
Скажіть, якщо знайома тут в Україні працює тічером англійської мови - ким вона зможе працювати в Канаді? Там же куча нейтів спікерів. Доведеться змінювати професію?
-
Я відправила 3 паспорти за ціною одного(кур'єр приніс всі разом)
-
Що в листі написано? Ніякі копії їм не потрібно🤔 ви прикріпили в заявку фото необхідних документів?
-
Краще зателефонувати на лінію Канади, мені прийшла віза за тиждень після того як зателефонували, хоча до цього чекали 2 місяці
-
Ми здали біометрію 04.05 і від тоді на почту нікому нічого не приходило. Через місяць, навіть, перестала заходити в особистий кабінет на сайті IRSS. А 14.06, чисто випадково, зайшла в особистий кабінет, а там прийшли усім листи, що потрібно відправити паспорти на вклейку. Так що не переживайте. Потрібно ще почекати.
-
Якщо у мене вагітна жінка і ми вирішили переїжджати до Канади у Магнітобу чи буде у нас якась мед страховка ?
-
Я маю на увазі не то що візи нема… а те що листів про підтвердження навіть немає..
-
Здала 11.05 і відповіді теж немає
-
Супер, дякую за інфу
-
Дякую!
-
Чекати, ще днів 10 максимум і все буде )
-
То саме, але 5.04( Вже навіть в кризисну форму писала, але відповіді так і немає
-
скажіть, здали біометрію… геть 17.05. А далі тиша … що робити? Куди бігти?)
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, куди відправити додатково копії паспорта? Ми подали заявку на візу. Прийшов лист, що потрібно відправити, а незрозуміло куди(((
-
Друзі дитина вклеєна в мій паспорт, на руках фоїл лес візи на всіх є . Летимо прямим рейсом з Варшавти в Торонто 27-го числа прочитав що в інших країнах були проблеми, скажіть хтось літав з фоїл лес візами на всю родину з вклєними дітьми, проблем не було?
-
Заберіть рік до, якщо там ще досі живете
-
Дякую🌷
-
Шок
22 Jan 2023, 19:22
32397/124575
about an hour ago