Українська Канада
-
Заберіть рік до, якщо там ще досі живете
-
Дякую🌷
-
Шок
-
з момeнту подачі заявки, алe в мeнe паспорт на вклeйці вжe більшe місяця, і нeвідомо на скільки, вжe по білому білeту додому вeртаюсь, бо паспорт в канадській міграційці щe місяць чи довшe можe бути, якось торчати в Європі довшe 90 днів, нe радує... тому фактично і всі 4 місяці,можe бути
-
Подачі біо чи заявки?
-
якщо з самого моменту подачі, то так, можe навіть більшe, в мeнe вжe більшe будe чeрeз тиждeнь і щe нeвідомо на скільки
-
Доброго дня! Заериаюсь до людей, хто літав з КОТОМ. Відпишіть, будь ласка, є питання.
-
Рівень англійської скоріше всього мав на увазі Артем :) чи є умова здавати тест на рівень мови.
-
Дуже вдячна . Спробую ще ❤️
-
На цьому фото конфлікт тому ще стоїть галочка я тут ще живу і ви хочете вписати дату до яких пір живете. В вас не може бути дати "до" якщо ви ще там живете
-
Ось в чому питання
-
Так там немає такої функції де писати
-
Так і треба писати що ви ще тут
-
Westjet прямий переліт брала
-
Будьласка ще питання 🙏🏻 Я вписую місто де я знаходжусь останні 6 місяців , то що мені вписати сюди , якщо я знаходжусь ще тут ?
-
Друзі хто їхав до Конади не з України ? Допоможіть будьласка с заповненням 🙏🏻 роблю все як каже з відео , але ж не зовсім те що стосуеця мене ❤️
-
Добрий день, підкажіть будь ласка хто якою авіакомпанією користувався для перельоту до Канади? заздалегідь дякую за відповідь ❤️
-
Підскажіть, будь ласка, хто відправляв паспорт на візу в Сан Франціско, яка була точна адреса? Дякую
-
І скажіть чи можна по дорозі в карантин закупитися? Сімка, фуд
-
Хто має групу по про місто Saskatoon sk?
22 Jan 2023, 19:22
32414/123932
about an hour ago