Українська Канада
-
Шановні, може хтось стикався. Вже відправили паспорт на вклейку. Місць тому. Вже прийшло повідомлення, що він по дорозі до нас, як я розумію (вже два тижні тому). А сьогодні приходить запит на паспорт. Я остаточно нічого не розумію 😅 Це норма?
-
це ж ідеальні руки для грабування)
-
В сенсі? Ми всеодно здаємо відбитки завтра в Варшаві)))але на пальцях їх немає
-
Вау…. Круто вам, як так можливо зробити?
-
В мене також немає відбитків. Все нормально.
-
Ну, хай будуть. Це їх життя.
-
тут таких завались.)
-
Я танцівниця. І фітнес тренер.
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка якщо в людини немає відбитків пальців …(стерлись), в кого таке було? Чи побачить система їх? Бо в біометричний паспорт як робили то не змогли виявити відбитки…. (Паспорт є, відбитки відсутні) 😝
-
Та не , може й писали я не відповідав ) як у Вас там погода ?
-
Та добре все) відсипаємось і гуляємо трохи, тяжкий переліт був, монітор його не пережив( А ти як? Написали тобі жінки?
-
Ви самі відповіли на своє питання. Є шанс написати або чекати, коли відкриється в Україні
-
Я думаю краще написати, зайвим точно не буде
-
Дякую. А може ще підкажете, тут на документі напис, оцей. То мається на увазі цей кольорові аркуш що далі вклеєний і фото з підписом про дату народження?
-
Подати додаткові документи, то буде нагадування 🔔submit additional documents
-
Дякую , спробую вказати все починаючи с квітня або травня 17року
-
t.me/FlyConcierge Тут можуть підібрати вам білети . Дівчата волонтери
-
доброго дня) висить от таке сповіщення. це означає, що потрібно дозаповнити і подати ще документи?
-
Можете . Та потрібно дуже уважно підібрати маршрут . Бо для деяких країн з якими буде стиковка потрібна теж віза . США , Великобританія і тд
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо маю одноразовий тревел документ, то чи можу летіти до Канади транзитом через декілька країн?
22 Jan 2023, 19:22
32443/123850
about 9 hours ago