Українська Канада
-
Дякую
-
У мами паспорт з 20.05 в посольстві, 13.06 повторна біометрія і статус на in progress, 15.06 approved. Но і ще чекаємо. Вже маю думки що паспорт згубили. А вам доставили паспорт без повідомлень в VFS ?
-
Так Я 12 травня відправила поштою, 16 дойшло у візовий, потім тиша.. і тільки через три тижні з ним почали працювати Я дуже багато разів телефонувала, постійно говорили одне і теж.
-
Доброго дня, ви чекали 6 тижнів вклейку ? Мама вже чекає місяць, вже є як тиждень повторно аппровед,ніякої інформації немає, як в VFS відповіли: паспорт в посольстві, чекайте. Мені вклеїли за 10 днів, це жах просто…
-
З початку червня вже не приймають білметрію в Празі. Спробуйте Відень або Братиславу
-
Скажіть будь ласка, хто здавав біометрію у Празі? На офіційному сайті я не можу знайти Прагу
-
Тоді у вас пропущений 2017 рік, якщо жили в Україні, то теж треба вказати
-
Все так і вказувала . Напевно треба рік вказувати починаючи з 5 років тому ? Я почала вказувати тільки с 18 року коли виїжджала на довго
-
Ніхто
-
Знає хтось, коли в Україні можна буде здати біометрію для візи?
-
Привіт підскажіть будь ласка чи було в когось таке ,що ви з затримкою відправляли паспорт на вклейку візи ,і все закінчилось добрн ????
-
Вы як там ? Як монтреаль?
-
Взяв і растроїв кучу самотніх мам)
-
То жарт 😂😂😂
-
Дзвоніть на гарячу лінію
-
Друзі, є надія що мені пришлють паспорт реквест? Вже 5й тиждень після біометрії чекаю. Готовий ще очікувати, але хвилююсь про відмову.
-
Зрозуміло! Я вирішив, що Ви чекаєте доставки кур‘єром стільки часу. Якщо відправили на вклейку, то це ще не багато часу пройшло. Мені повідомили, що центри завантажені. Я чекаю вже майже два місяці
-
Ні, я в Польщі відправила кур'єром у VS global три тижні тому і тут чекаю на вклейку
-
Ви не повірити, але є така річ як суспільний договір. І допоки ми винні державі щось - військовий обов’язок це чи податки - держава винна щось нам. В чому тоді взагалі сенс фінансувати стільки установ від міністерств до місцевих рад, якщо вони нікому нічого не винні? Сам сенс існування держави це підтримання правопорядку та забезпечення суспільних потреб. Якщо ми, звісно, говоримо про нормальну державу. При невиконанні таких функцій державу потрібно реформувати, а владу змінювати, ось і все. Інші люди також вам щось винні (як і ви їм). Вся ця байда про ніхто нікому нічого не винен це від юридичної необізнаності. Всі всім винні. А якщо б були не винні, то всі ваші заброблені кошти без проблем би відібрав більш сильний чоловік з пістолетом. І тут ви згадуєте, що є держава і поліція, і вдалі всі повинні поважати приватну власність. Тотальна «свобода» від обов’язків це анархія.
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, я правильно зрозумів, Вам повідомили, що паспорт відправили кур‘єром і Ви три тижні його чекали?
22 Jan 2023, 19:22
32469/124015
about 2 hours ago