Українська Канада
-
А можна особисто поїхати і забрати паспорти з Дюсссельдорфу?
-
Я теж читала, що сума має бути за кожний паспорт
-
Оператор мені сказав, що коли на всю сім'ю, то достатньо однієї проплати. Мені теж не віриться.
-
Всім привіт. Відпишіться, будь ласка, хто отримував паспорти курєром у Німеччині. Коли ми віправляли паспорти на вклейку візи для всієї сім'ї, сплатили курєрську доставку DHL 23 євро і вклали квитанцію у конверт. Після того, як паспорти були у Дюссельдорфі, паспорт чоловіка одраз відправили курєром, на другий день ми його отримали. А інші паспорти залишились у віз. центрі, прийшов лист на мейл, що треба оплатити кур. доставку. Я телефонувала оператору, він сказав чекати, кур'єр повинен принести. Хто як отримав паспорти, відпишіться!!!
-
Доброго дня. Потрібно заповнювати окремо анкету на кожного члена сім’ї?і на дитину також?і там вписувати дані закордонного паспорту чи простого українського?і чи обов’язково вклеювати фото дитини собі у укр паспорт,якщо дитина має загран біометричний?
-
Усі 'наші' проблеми в тому, що ми завжди шукаємо тих хто нам щось повинен. Чи держава, чи щє хтось. На мою думку, якщо ви живі, в вас є голова, яка працює, то саме ви повинні робити все можливе щоб жити в достатку. А не рахувати хто більше платить податків, хто меньше. Не забувайте, що хтось і на вулиці живе, та в усіх своїх проблемах звинувачує державу. Вважайте що це плата за ваше життя в країні. Я можу заробляти меньше ніж інший, але за ту саму квартиру ми будемо платити одні й ті ж самі гроші. Я буду мати меньше, в остатку, ніж хтось інший , але це не провина господаря квартири.
-
Але ж платня все одно буде більшою, як не крути. Плюс бонуси на роботі можуть бути не лише в якості платні. Можливість працювати меньше, додаткові відпустки, розширена медична страховка, корпоративні івенти за рахунок компанії. Якщо ж ми про бізнес говоримо, то ніякі податки не здатні зжерти рост прибутку у розвиваючійся компанії. Просто мільйони долларів на рік це объективно достатньо.
-
Доброго дня. Я відправила кур’єром у Варшаві паспорти на поклейку в п’ятницю але трекінгового номера не отримала. Телефонувати туди?
-
Дякую, тобто фото не треба?
-
І все. Паспорт+електрона віза /роздрукована/ + Consent Form /роздрукована і заповнена/ + квитанція про оплату зворотньої доставки /суму і реквізити уточнюйте на сайті/. Це відправляєте по кожному членові сім'ї. У візовий можете все в одному пакунку. З візового прийдуть паспорти окремо.
-
Ні, у дитини окремий паспорт. Так, данні подавала. Прийшла згода на пошту - фоіл лесс підтверджнно