Українська Канада
-
Хто здавав недавно біо у Варшаві, відгукніться, будь ласка
-
На яку адресу потрібно відправити результат тесту на 8 день карантину ?
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Чудово, дякую)
-
Після здачі біометрії приходить лист де написано що вам попередньо одобряють ворк перміт по таку-то дату (день отримання листа+ 3 роки вперед) цікаво, коли вже отримуєш опен ворк перміт на кордоні, дата так ж сама як в тому листі? Чи день отримання в аеропорту + рівно 3 роки вперед? Хтось помічав?)
-
Хто з Варшави відправляв на вклейку, хотів пару питань задати, бажало в особистих повідомленнях, щоб чат не смітити
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Там їх 235 , але ок гляну
-
В мене немає робочої спеціальності. Я для цього приклав певні зусилля в свій час😂😂😂
-
Підскажіть будь ласка сайт для регістрації
-
Якщо в двух словах: Дивлячись яка професія у чоловіка можеш за рік отримать може довше Якщо жінка здасть мову, чі буде працювать хоть якось то начебто балів до заявки на пмж чоловіку добавлять. Якщо ні - то нічого страшного, думаю і без жінки довжно будуть все ок
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка як правильно відбувається процес отримання pr для всієї сім’ї (чоловік-основний заявник, жінка- вдома з новонародженою дитиною, дитина- народжена в Канаді) ? Чи потрібно жінці також здавати екзамени? Чи можна просто підтвердити необхідний мінімальний дохід на людину?
-
Які перевізники по такій вартості білети мають? Бо в Condor по 699 з багажем. Чи може ви летіли в квітні - травні? Бо я таких білетів не бачив....