Українська Канада
-
Якщо в двух словах: Дивлячись яка професія у чоловіка можеш за рік отримать може довше Якщо жінка здасть мову, чі буде працювать хоть якось то начебто балів до заявки на пмж чоловіку добавлять. Якщо ні - то нічого страшного, думаю і без жінки довжно будуть все ок
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка як правильно відбувається процес отримання pr для всієї сім’ї (чоловік-основний заявник, жінка- вдома з новонародженою дитиною, дитина- народжена в Канаді) ? Чи потрібно жінці також здавати екзамени? Чи можна просто підтвердити необхідний мінімальний дохід на людину?
-
Які перевізники по такій вартості білети мають? Бо в Condor по 699 з багажем. Чи може ви летіли в квітні - травні? Бо я таких білетів не бачив....
-
Яким перевізником летіли? Condor?
-
Дякую
-
Супер. Це візовий центр, а не посольство? Ви будете і забирати особисто?
-
Друзі, доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Дітям (9 та 2 роки) треба здавати біометрику? Взагалі, потрібна їх присутність у візовому центрі під час здачі біометрії?
-
Як мінімум в Німеччині життя дешевше, відпустки довші, зима менше ніж півроку😂
-
Дуже правильні думки) я теж не хочу жити в ЕС по цієї причині, хоча є паспорт ЕС ..
-
І ще великий плюс що з Германії можна по фолл лесс візі))
-
Я вам раджу подивитися білети з Франкфурта до Торонто (а там вже можна з пересадкою в інші міста) ціни чудові (300-600 долл вже с багажом) ніяких пересадок в Дубліні чи Лондоні і проблем з візами..
-
Мене цікавить в першу чергу рівень життя щоб я міг міняти авто вартістю 25 кад раз на 5-6 років і взяти в кредит невелике бюджетне житло в більш-менш нормальному районі, щоб наркоманів було ненабагато більше ніж вдома. Навіть не так. Більше стоїть питання як я можу це зробити і терміни.