Українська Канада
-
Два дні тому прилетіли до Канади (Ванкувер) з Польщі (Краків) з пересадкою в Германії ( Франкфурт). У дитини 14 років загранпаспорт с продовженням терміну дії...печатка. Ніяких проблем, можно.
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка як правильно відбувається процес отримання pr для всієї сім’ї (чоловік-основний заявник, жінка- вдома з новонародженою дитиною, дитина- народжена в Канаді) ? Чи потрібно жінці також здавати екзамени? Чи можна просто підтвердити необхідний мінімальний дохід на людину?
-
Добрый день, участники чата! Меня зовут Ирина и я ищу партнеров или клиентов в туристический бизнес. Интересно? Пишите в ЛС!
-
Добрый день! Подскажите , WP даётся не зависимо от провинции , можно в любой работать ? И возможно ли приехать например к родственникам на месяц в одну провинцию, а потом переехать в другую на постоянное время , не будет ли это проблемой ( оформлять все документы я думаю есть смысл уже в той провинции куда приедем на постоянно , чтобы потом не перерегистрировать их)?
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, хто подавався на візу без закордонного папспорта, якщо подавались на work permit , чи лист про отримання work permit надсилають, чи тільки лист про підтвердження отримання візи?
-
Привіт, хто знає, якщо я зроблю візу в Канаду, то через є якісь то термін для виїзду, чи я можу хоч через рік поїхати?
-
Це термін дії внутрішнього сертифіката
-
Доброго дня. Може хтось відправляв паспорт на вклеювання візи в Бухаресті, чи відносив самостійно. Поділіться, будь ласка, досвідом.