Українська Канада
-
А хтось з мене сміявся, що я розпитую за нюанси із зп і податками. Ось вам приклад того що виходить якщо не планувати нічого і летіти в Канаду в режимі «якось буде»
-
Так,та вносят цю інформацію в міжнародну базу... "ДІЯ" - через 3-4 дні підтягнулась інформація (укріїнець зрозумієте - що це)😉 💛💙
-
Та приймають вони просто загранпаспорт, чи ще потрібен внутрішній?)
-
Як це виглядає? Вони щось печатають на якійсь сторінці старого паспорта?
-
Рік!
-
И на сколько продлили?
-
Одеса - жива черга на продовження терміну дії паспорта... Зайшла до кабінету,та й вийшла вже с новим терміном дії в паспорті! Приблизно 7-12 хвилин це зайняло 👍 (не враховуючи черги - там години минули)😉
-
Вгору☝☝☝ Я скідала посилання вже - спрощени умови для робітників медичної сфери діяльності пропанує провінція Ньюфаундленд та Лабродор... Нейрохірургія -це дуже,дуже "крута" спеціалізація!👍 Бажаю вам успіхів!💛💙
-
Можливо просто, щоб я приїхала до Канади з візою, але потім переробила паспорт і щоб віза була терміном на 3 роки, а не до терміну закінчення старого закордонного паспорта.
-
Справа в тому, що я зараз чекаю на свій цивільний паспорт. Без цивільного паспорта, я не можу податися на новий закордонний паспорт. Перебуваю зараз у Чехії і чекаю, і треба повернутися потім в Україну та забрати свій громадянський паспорт. А це сказали дуже довго
-
Зараз можливо продовжити термін дії паспорта - зробить це,та подовайтесь на CUAET
-
Добрий день! Я хочу дізнатися про заявку до Канади на програму CUAET. Я хочу податися на візу, але справа в тому, що мій закордонний паспорт закінчується в жовтні 2022 року. І в одному відео було сказано, що віза надається до терміну закінчення закордонного паспорта. Чи це правда? Я хочу потім зробити новий паспорт, але вже у Канаді. Як правильно вчинити? Чи є тут знаючі люди та хто може допомогти?