Українська Канада
-
Програма буде діяти ще достатньо довго, так що у вас часу достатньо.
-
Справа в тому, що я зараз чекаю на свій цивільний паспорт. Без цивільного паспорта, я не можу податися на новий закордонний паспорт. Перебуваю зараз у Чехії і чекаю, і треба повернутися потім в Україну та забрати свій громадянський паспорт. А це сказали дуже довго
-
Можна отримати Foil less visa,і по приїзду зробити паспорт і получити в нього візу.
-
Мені сказали чекати 1-2 місяця на новий паспорт.
-
Зараз можливо продовжити термін дії паспорта - зробить це,та подовайтесь на CUAET
-
Добрий день! Я хочу дізнатися про заявку до Канади на програму CUAET. Я хочу податися на візу, але справа в тому, що мій закордонний паспорт закінчується в жовтні 2022 року. І в одному відео було сказано, що віза надається до терміну закінчення закордонного паспорта. Чи це правда? Я хочу потім зробити новий паспорт, але вже у Канаді. Як правильно вчинити? Чи є тут знаючі люди та хто може допомогти?
-
Добридень! Підкажіть, будь ласка, якщо я з донькою в Польщі оформили номер Pesel і вже отримали по 300 злотих, чи можемо ми переїхати до Німеччини чи іншої країни і там оформити біженство?
-
Дякую, тоді мабуть краще почекати
-
Добрий день. Підкажіть, де можна знайти безкоштовне житло в Оттаві на 1 тиждень? Icanhelp, і нрупи фб ukrainianhostsandhelpersottawa. Раніше писали про червоний хрест, як туди звернутись?
-
якщо будете мати, надішліть будь ласка🙏
-
я це знаю, але зробили ж так, що добавили ще українську, я про це читала в бесідах, загубила посилання
-
Є саме спеціальний номер де кажеш імя прізвище дату народження і вони кажуть на якому етапі твій паспорт. Я вже телефонував але загубив номер
-
теж цікавить
-
Доброго дня. Хтось має номер телефону спеціально для українців хто відправив вже паспорт для вклейки візи в Варшаву для відслідковування? Дякую
-
Може тут є хтось, хто працює з BIM в будівництві? ☺️
-
Хтось має сайт де заповнення на візу українською мовою?
-
Якщо летіти зі Словаччини по Foilless візі. То потрібно без пересадок? Бо є пересадки в Лондоні.. Але ж по Foilless з Британії не можна летіти..
-
Доброго ранку, хто може сьогодні провести прибирання M5R 3B8 (Торонто) 14: 00 18/06 2-3 години прибирання
-
Всім привіт,маю питання до тих, хто заповнював анкету з дитиною до 3 місяців,відгукніться
-
Буде окремий документ. В паспорт вклеювати нічого не будуть.
22 Jan 2023, 19:22
33268/125154
about 2 hours ago