Українська Канада
-
Добрий день. Підкажіть, де можна знайти безкоштовне житло в Оттаві на 1 тиждень? Icanhelp, і нрупи фб ukrainianhostsandhelpersottawa. Раніше писали про червоний хрест, як туди звернутись?
-
якщо будете мати, надішліть будь ласка🙏
-
я це знаю, але зробили ж так, що добавили ще українську, я про це читала в бесідах, загубила посилання
-
Є саме спеціальний номер де кажеш імя прізвище дату народження і вони кажуть на якому етапі твій паспорт. Я вже телефонував але загубив номер
-
теж цікавить
-
Доброго дня. Хтось має номер телефону спеціально для українців хто відправив вже паспорт для вклейки візи в Варшаву для відслідковування? Дякую
-
Може тут є хтось, хто працює з BIM в будівництві? ☺️
-
Хтось має сайт де заповнення на візу українською мовою?
-
Якщо летіти зі Словаччини по Foilless візі. То потрібно без пересадок? Бо є пересадки в Лондоні.. Але ж по Foilless з Британії не можна летіти..
-
Доброго ранку, хто може сьогодні провести прибирання M5R 3B8 (Торонто) 14: 00 18/06 2-3 години прибирання
-
Всім привіт,маю питання до тих, хто заповнював анкету з дитиною до 3 місяців,відгукніться
-
Буде окремий документ. В паспорт вклеювати нічого не будуть.
-
В чоловіка сестра в Києві працювала анезтезіологом 5 років, а в Канаді знову переучувалася в коледжі 4 роки. Зараз працює кардіологом в Калгарі. Зарплата дуже висока.
-
Читала, що у нейрохірургію взагалі важко зайти, там найбільше чоловіків. Не знаю нічого про дипломи лікарів, але я би почала з пошуку професійних асоціацій лікарів та їх вимог до визнання дипломів через WES. Потрібно буде здавати якісь екзамени на місцеві сертифікати. Ще можна погуглити бідкання британських медсестер, які ніяк не зліцензуються, там постійні проблеми.
-
Галіфакс, Сент Джон Там шукайте через ca.indeed
-
Чи є робота для моряків, працюю старпомом, в нафтовой індустрії? Маю великий досвід роботи в морських перевозках, портові операції та інше. Буду вдячний за любу інформацію.
-
Я теж)))
-
Доброго дня! Підкажіть , будь ласка, де почитати інформацію , чи можна лікарю (нейрохірургу ) працювати в Канаді (NS) за спеціальністю, які кроки потрібно пройти ? І чи взагалі реально це ?
-
Скажіть будь-ласка, Study permit це буде штамп в паспорт ,чи видадуть окремо лист як з Work permit? Як це виглядає?
-
Це моя порада. Якщо в майбутньому знадобиться напишите я вам допоможу.
22 Jan 2023, 19:22
33276/124727
about an hour ago