Українська Канада
-
В загалі проблеми у них такі ж як і у дорослих. Просто з віком причини проблем змінюються і все. Наприклад я не так давно лізингову тачку розбив при чому не мою, її визнали неприродною до ремонту, а малий 4-х років розбив випадково тарілку в домі. Для нас це ніщо, а дитина почувається так же як і я, коли розбив чужу тачку
-
Хех, не працюю в цій сфері, але останні три місяці, як почав в себе біженців селити, те і роблю, що проводжу виховні роботи з дітьми віком від 4.5 років 😅😅😅
-
В мене тільки по дипломах підходить дві графи і ще три про навичкам з досвідом роботи 😅😅
-
3 недели. 24 сдали биометрию . Вчера пришли ночью
-
Добрый день, подскажите пожалуйста Пришли письма на вклейку . Какие наши дальнейшие действия ??? И если ребёнку 3 года и только свидетельство 🙏🏻🙏🏻 Помогите пожалуйста 😞
-
Одни it-шники
-
Всім доброго дня підскажіть будь-ласка якою Поштою передавати зі Словаччини в Австрію Дякую!
-
А якщо в заявці писав освіту то документи(диплом) треба підкрипляти?
-
Кому відсилали паспорт TNT Express, через скільки він прийшов?
-
Може, більше того і чоловік може)
-
Добрый ранок,моя знакома хочет дiзнатися - вона с Украины , але останнi роки жила в Росii , вийшла там замiж , но iзза ситуацii с вiйною - там вже не может жити , всi давят на неi , вiчно доказують що вона хохолка i так нам i треба , i тому подiбне , доходило i до полiцii - про те що вона не пiдтримуе Россiю Таке питания - вона може подати на вiзу в Канаду ? Основне громадянство и прописка в Украинi , але мае i росiйську Можуть iй вiдмовити ? Дякую за любу вiдповiдь))))