Українська Канада
-
Друзі, чи є якійсь рекомендований перелік, які документи треба перевести на англійську мову, щоб їх вже мати до переїзду до Канади, які там знадобляться у різних установах? І може хтось знає, як отримати довідки Ок 5, довідки Ок 7, та про несудимість, якщо ти не в Україні? В дії забрали можливість отримання про несудимість, а Ок 5 та 7, навіть не можна замовити
-
Вітаю. Сьогодні подруга, яка вже там, сказала, що 14 днів безкоштовно у випадку, якщо ви не вакциновані. То буде карантин в готелі. І до вас навідуватимуться з перевіркою, чи ви дійсно не виходите. При порушенні депортація.
-
Добрий день. Ситуація така: на даний момент чекаю закордонний паспорт, подавала в Україні, а тут як відомо затримки з цим і чекати ще 2-3 місяці можливо. Підкажіть, хто подавав анкету з укр.паспортом та чи можна пройти біометрію у Польщі з укр. паспортом? І якщо на момент вильоту в Канаду у мене на руках вже буде закордонний, чи не буде протиріччя щодо прильоту, що в мене інші документи, тому що в анкеті я реєструвалася на внутрішній український паспорт? Дякую
-
Може хтось з моряків вже є в Канаді? Поділиться досвідом як плануєте подальше життя ? Продовжувати працювати, чи перекваліфіковуватись ? Чи може хтось вже планує працювати на 'канадських' умовах де зарплатня суттєво більше.
-
Не приходили , і не телефонували.
-
Всім привіт!🇺🇦Проживаю в Едмонтоні. Можливо хтось знає куди звертатись щоб зробити багаторазову візу? (Цю що потрібно вклеювати в паспорт), бо маю тільки ворк перміт. Буду вдячна за любу інформацію!