Українська Канада
-
Вітаю. Сьогодні подруга, яка вже там, сказала, що 14 днів безкоштовно у випадку, якщо ви не вакциновані. То буде карантин в готелі. І до вас навідуватимуться з перевіркою, чи ви дійсно не виходите. При порушенні депортація.
-
Добрий день. Ситуація така: на даний момент чекаю закордонний паспорт, подавала в Україні, а тут як відомо затримки з цим і чекати ще 2-3 місяці можливо. Підкажіть, хто подавав анкету з укр.паспортом та чи можна пройти біометрію у Польщі з укр. паспортом? І якщо на момент вильоту в Канаду у мене на руках вже буде закордонний, чи не буде протиріччя щодо прильоту, що в мене інші документи, тому що в анкеті я реєструвалася на внутрішній український паспорт? Дякую
-
Може хтось з моряків вже є в Канаді? Поділиться досвідом як плануєте подальше життя ? Продовжувати працювати, чи перекваліфіковуватись ? Чи може хтось вже планує працювати на 'канадських' умовах де зарплатня суттєво більше.
-
Не приходили , і не телефонували.
-
Всім привіт!🇺🇦Проживаю в Едмонтоні. Можливо хтось знає куди звертатись щоб зробити багаторазову візу? (Цю що потрібно вклеювати в паспорт), бо маю тільки ворк перміт. Буду вдячна за любу інформацію!
-
15 квітня сдав біометрію, і все. "Обробляють"
-
Доброго ранку! Фоіл приходить на електронну пошту, потім Ви з нею можете одразу летіти до Канади з тих країн які будуть у ній вказані або роздрукувати її і відправити разом з паспортом на вклеювання візи в паспорт
-
До мого ранку. Підкажіть, будь ласка, foilless visa на електрону пошту приходить, чи фізично потрібно забирати? Якщо фізично, то де? В тому самому місці де на біометрію здавав? Якщо на електрону пошту, то можна не чекати в тій самій країні де на біометрію подався? Дуже дякую
-
Доброго ранку, таке запитання, яку краще валюту закинути на картку монобанк, щоб користуватися цими коштами в Канаді, гривні і долари?
-
Дякую
-
Як дізнатися інформацію щодо безкоштовного проживання на перший час, десь писали що 14 днів можливо?
-
В Україні ми з чоловіком готували на замовлення напівфабрикати, готові страви та випічку.
-
Проголосувала за "Бухгалтерія,фінанси, економіка підприємства" проте працюю консультантом у галузі консультації роботи з інформаційними системами для вище означених галузей