Українська Канада
-
Так, вони можуть прислати або запрос на паспорт або foil less… Просто з foil less у вас є два варіати - або протягом 6 місяців вилетіти з цим листом, роздрукувавши його… і вже по бажанню в Канаді податись на вклейку (щоб мати можливість виїхати з країни і знову за необхідності і знову повернутись). Або другий варіант, якщо протягом 6 місяців не плануєте летіти, то можете роздрукувати foil less і разом з паспортом відправити на вклейку… А з passport request - тільки відправляти на вклейку, чекати паспорт назад і лише потім вилітати до Канади.
-
Хтось перекладав документи на візу ОНЛАЙН? Порадьте, будь ласка, перекладача який зможе перекласти і нотаріально засвідчити🙏🏼
-
-
Дякую
-
Я не можу теж знайти. Прошу вислати якщо в когось є
-
В пн їдемо в Будапешт здавати біометрію Підкажіть будь ласка, які наступні кроки і що далі очікувати? Який термін?
-
Значить те, що вони присилають, може не бути foil less візою?
-
Дякую! Я подумала якщо складу дві і в сумі вони заважать 23 кг то там можна буде😊
-
Тобто, якщо в квитку 1 валіза до 23 кг, то має бути тільки одна?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, хто вже летів! Зареєстрована валіза має мати до 23 кг, а можна 2 валізи щоб в сумі були 23 кг чи тільки одна на 23? Дякую
-
Як можна подзвонити до канадців у службу підтримки, 3 місяца немає відповіді (((( Не знайшов зворотньої адреси чи номеру
-
доброго дня, відгукніться хто буде летіти 21-го з Лісабону в Торонто?) або 22-го з Торонто до Вінніпегу?)
-
Доброго дня, шукаю тих, хто в Канаді вже і приїхав по SJTD, відгукнутися, будь ласка
-
Мені говорили, що віза приходить на електронку. Лист. З ним можна летіти. А вже в Канаді можна вклеїти. Чи це так?