Українська Канада
-
Є посилання на відео Вгору ☝☝☝ 15 червня 12:12 (Україна)
-
Подскажіть, після підтвердження акети кажуть що на біометрію давалось 30 днів, а зараз це відмінили и можно здати біометрію пізніше. Шо є правдою ?
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста , по прилету в Канаду по программе для украинцев, можно трудоустроиться только наемным работником ? Там есть возможность открыть для нас предпринимательство и заниматься своим делом ?
-
Так, подавайтеся. Але якщо в анкеті запитують, до якого терміну дійсний паспорт, то пишіть як до 45 років (коли треба вклеїти) фото. Бо далі не пропустить!
-
Я б вам запропонував би писати десь в окремій групі. Бо воно тут виглядає якось недоречно
-
Так зробіть окрему групу і хай там сидять ті кому цікаво прибирання. І чого тіки дівчата, сексизм якийсь
-
це підробіток, якщо цікавить то можу детально розповісти
-
Що це таке? Нащо ви постійно сюди це пишете?
-
Дівчата, залишитися L6P0 C 8 17/06 (Брамптон) 9:00 3-4 години прибирання L1 6R 3 17/06 (Пікерінг) 9:30 3-4 години прибирання L1 R1 M 4 17/06 (Уітбі) 10:00 4 години прибирання
-
34.75euro
-
Здравствуйте! А Вы долго ждали ответ на получение визы ? Я тоже в Словакии и больше месяца после сдачи биометрии нет ответа
-
По-моєму на 4 був останній час для запису. Точно не знаю
-
Хто висилав з Словаччини до Австрії паспорт на вклейку ❗️❗️❗️ Яка ціна зворотньої доставки❗️❗️❗️❗️
-
Дякую та я переживаю що запізнюсь ( а вони до якої взагалі працюють бо не можу знайти ніде інформації
-
Можете скинути сайт?
-
Привіт. 🔔 Хто де проходив медицину в Канаді у Монреаль? Яка ціна.
-
В мене був запис на 4, але я прийшла в 3 і ніхто на час не дивився.
-
Доброго дня скажіть будь ласка Якщо в Варшаві здати біометрію завтра і не встигнеш на свій час вони приймуть пізніше? І до якої вони працюють ? Дякую
-
Доброго дня скажіть будласка я знаходюсь на окупованій теріторії нема загран паспорту на візу можна подаватися ?дякую
-
З приводу Мадриду! Якщо відправляти паспорт на вклейку кур‘єром, підкажіть, будь-ласка, хто знає - потрібно вкладати в конверт довіреність на кур‘єра на забір паспорта? І також чек на зворотню доставку?
22 Jan 2023, 19:22
33613/123998
about a minute ago