Українська Канада
-
Не розумію вашої агресіі... Це сообщество "Українська Канада"- чому я маю вам скидати щось про США? Мені щось підказує - що ви тут тількі щоб бранитися... Історгаете ви тількі смрад! Доброї вам дорогі @An куди би далеко ви ні їхали! 😊😀😁😃😂😅😆
-
A person born in the United States who is subject to the jurisdiction of the United States is a U.S. citizen at birth. uscis. gov
-
Я вже втомилась від вас,чесно кажучи... У вас є бажання ознайомиться в зоконодавством США,обо ішої країни-так це в откритому доступі...відкривайте,та читайте...😉 Я лише питалась,вам пояснити -бачу що дарма...😂
-
Ще раз нагадую - дитина НЕ може бути громадянином! Дитина може отримати візу на жительство в країне де вона народилася - якщо це "автоматичне громодянство" по вашому,то юридично - це не є воно!!! Це я і питаюсь до вас донести!!! Що це різні речі!😉
-
Доброго вечора . Хто по дорученю подавав паспорти на вклейку візи у Варшаві .? Через цю жіночку ? Можливо є досвід ? Бо передаю незнайомій людині і вагаюсь .
-
Я опірірую виключно законодавством України та ісходнимі принципами міжнародного права...
-
Ви б не були настільки безапеляційними у трактуванні законодавства та мифів ))
-
Ха-ха-ха! З Канади за громодянство США - 😂😂😂😂😂 З Кувейту,мабуть теж...😆😆😆
-
А як вони не знали що вони громадяни України? У них паспорта України немає. Ну якщо немає то як їх можна назвати громадянами України, вони напевно і в Україну по візі приїхали.
-
Це говорить о том,що ці діти мали паспорт України! У нас діти отримають паспорт в 14 років...
-
Батьки не можуть отримати громадянства дитини!!!