Українська Канада
-
Вибачте, ще одне питання щодо відправки. А як ви відправляли з однієї країни в іншу - зі зворотньою доставкою, чи як? Бо мені в Іспанії кажуть що вони не оформлюють зворотню доставку. Можливо я щось не так розумію.
-
Дякую!
-
Ось)
-
Дякую, почитаю.
-
Зрозуміло! Дякую. А що за консент форма? У мене написано що потрібно лише паспорт та реквест лист надіслати 🤔
-
Я забив на той лист якщо чесно. Я так і не зрозумів де що та як там зробити. В мене був реквест паспорт, я його роздрокував, з цим реквест паспортом зібрав паспорт, консент форму, чек про оплату доставки і відправив. Відправляв у Румунію, сам знаходився у Болгарії, а здавав біометрію в Анкарі (Туреччина)
-
Все пройшло добре? Бо мені надійшов лист с посиланням на те як зрозуміти куди відправляти і там вибір залежить від варіантів відповідей на питання в анкеті. Але питання не нумеровані і я не можу зрозуміти що робити. Чи можу я відправити паспорт на вклейку в Іспанії(зараз я в Іспанії), якщо подавала всі документи і здавала білметриію в Італії? ((
-
Всім привіт,скажіть будь ласка чи можна купити машину в Канаді (Торонто) з українськими правами та чи реально отримати страхівку ? Дякую!
-
Підкажіть будь ласка, при заповненні візи по CUAET, потрібно повторно вводити дані дружини та дочки? Чи при заповненні, коли я вказав, що вони їдуть зі мною, цього достатньо?
-
Ви ж розумієте, що поки хтось підзаробляє на офіційній роботі, інший чекає візу за 30 км від фронту?
-
ой дякую вам - буде спокійніше)
-
Я думаю люди ще підзаробляють, тому і зразу не летять, я теж так планую, зроблю трохи а вже тоді летіти.
-
О дякую) Все - буду ввічлива і все буде добре - дякую) Ще один привід для хвилювання вікреслюємо)
-
Цього ніхто не потребує, маска обов’язково