Українська Канада
-
Добре, дякую🥹
-
Цього ніхто не потребує, маска обов’язково
-
Підкажіть ще, як вакцина впливає на процес здачі біометрії? Має бути 2 вакцини актуальні?
-
а офіцер щось таке може запитати що можно запороти?)) А в міграційний офіс ви маєте на увазі написати їм - де мой лист, продублюйте? Дякую)
-
От в тому то й справа. Що ті, кому треба дуже і хто готовий їхати прямо зараз по фой лесс-ті чекають тижнями. А комусь не дуже і потрібно, але вони своїм « про всяк випадок хай буде» завантажують візові центри🤷♀️
-
Привіт! Чи хтось вже отримав допомогу 3 тис. $ ? Як виглядав процес після оформлення анкети онлайн? Скільки очікували і чи особисто кудись Вас запрошували?
-
Дякую❤️
-
Здавали 31.05, взагалі не чекали👍🏻 там працює кілька столів і одночасно оформлюють кілька людей
-
Тому-що половина не планує летіти прямо зараз, а робить візу про всяк випадок на «хай буде».
-
У мене ще питання Хто у варшаві подавав біометрію, як там з чергами? Вкладаються в час запису чи там треш?
-
Чи можете мені підказати якщо не прийшов имейл с листом що мені надали ворк перміт. Але віза вже на руках - мені все одно його видадуть в аєропорту чи ні і треба вже панікувати?))
-
Ну вона не забере у нього громадянство, воно йому автоматично буде видано. Якщо вам треба український паспорт то треба буде йти і робити процедуру по renounce the citizenship, і там подавати на українське.
-
Доброго дня. Підкажіть, хтось відправляв паспорт на вклейку візи до меншої країни, не тієї де здавав білметриію?
-
Та кому ви потрібні вибачте за слово і то де ви там були? Сумніви завжди є у людях які мають порушення і низький рейтинг, по суті вони провінції невигідні. Закон читайте, а не мислі горе спеців з телеграму.
-
А є якась інформація про безкоштовні перельоти ? Звідки і як зареєструватись?
-
Так,довгі вихідні
-
Що ви маєте на увазі "Канада не відмовиться і не віддасть дитину іншій країні?"
-
А як думаєте в п‘ятницю теж вихідний?
-
Думаю шо ні,всі державні не працюють
-
Ну так пару років) За те що ти пів року просидиш в Манітобі поки будеш вчити мову, ніхто нікому нічого не зробить. А взагалі мені здається ви наслухались все знающих вась з чатів, йдіть до спецеалізованого адвоката який скаже як має бути вірно.
22 Jan 2023, 19:22
33937/124586
42 minutes ago