Українська Канада
-
Всім привіт! Хто уже в Канаді, а особливо в Торонто, з дітьми, будь-ласка, напишіть мені в особисті. Хочу поспілкуватися на тему ваших вражень, та інші особисті питання. Буду дуже вдячна, якщо приділите трохи уваги моїм запитанням.
-
Доброго дня! Ніяк не можу найти інформацію щодо цього питання( Я знаходжусь в Польщі з 26.02, тобто мій безвіз вже закінчився. Планую летіти з пересадкою або в Парижі( різні аеропорти) або в Дубліні( один аеропорт). Чи потрібно мені робити транзитну візу? Адже мій безвіз вже закінчився. В Польщі зробила песель який зараз позволяє знаходитись тут 18 місяців.
-
Добрий день! Чи потрібно при бронюванні квитка вибирати страхування?
-
доброго дня))хто 20 летить в Торонто з Нюрнбергу?) або 21 з Торонто в Вінніпег?
-
Підскажіть як правильно відсилати паспорт на вклейку ( знахожусь в Данії ) дякую
-
Я здава біометрію 16.05 у Варшаві, досі чекаю на фоіл-Лесс візу, і всі мої знайомі теж, не тільки я.
-
Welcome center - найдить найближчий від вас - треба мати вашу візу або сін (код)... Вам обов'язково нададуть информацию о безкоштовних курсах, і не тількі мовних... Також,допоможуть з пошуком работи👍Там є люди,котрі спілкуються українською мовою😍
-
Цей шлях я розумію. Але LINC наприклад з липня по вересень не працюють на самому CELPIP дорого, шукаю альтернативу🤔
-
Google maps - покаже вам адреса,що поряд з вами і як добратися - усі можливі маршрути...
-
Підскажіть ще будь-ласка якщо я знаходжусь в Данії як мені вислати і куди краще ??? І що потрібно поставити в лист дякую