Українська Канада
-
Так, вчора
-
вітаю! коли я відправляла укр. поштою , то йшло півтори місяці також чула, що можно meest
-
Скажіть, будь ласка, якщо я оформляю документи наприклад в Манітобі. А пізніше переїжаю в іншу провінцію. То ПР можна буде оформляти тільки а Манітобі?
-
Всім привіт!Порадьте,якою службою доставки вигідніше відправити посилку з України в Канаду?
-
Всім доброго дня! Хто здавав паспорти на вклеювання візи в Дюссельдорфі після 1 червня, хтось уже отримав готовий паспорт?
-
Я здава біометрію 16.05 у Варшаві, досі чекаю на фоіл-Лесс візу, і всі мої знайомі теж, не тільки я.
-
Варшава! Хто здавав паспорт на вклейку кін травня-поч червня ,вам прийшов паспорт?
-
Підкажіть будь ласка. При подачі на CUAET пенсіонера, можна подавати його на Work Permit? Дадуть йому WP?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка хто здавав біометрику у Тбілісі ?
-
Доброго дня! Чи було в когось таке, що дали запрошення дитині неповнолітній для вклейки візи, а матері нема? Чи довго чекати таке запрошення для мами? Чи відправляти паспорт лише дитини? Дякую!
-
Хто зараз в Калгарі, напишіть, будь ласка, в приват)
-
Welcome center - найдить найближчий від вас - треба мати вашу візу або сін (код)... Вам обов'язково нададуть информацию о безкоштовних курсах, і не тількі мовних... Також,допоможуть з пошуком работи👍Там є люди,котрі спілкуються українською мовою😍
-
Цей шлях я розумію. Але LINC наприклад з липня по вересень не працюють на самому CELPIP дорого, шукаю альтернативу🤔
-
Google maps - покаже вам адреса,що поряд з вами і як добратися - усі можливі маршрути...
-
Підскажіть ще будь-ласка якщо я знаходжусь в Данії як мені вислати і куди краще ??? І що потрібно поставити в лист дякую
-
Підскажіть ще будь-ласка якщо я знаходжусь в Данії як мені вислати і куди краще ??? І що потрібно поставити в лист дякую
-
Доброго дня! Порадте в Канаді (Онтаріо/Міссіссага) курси англійської мови для підготовки до CELPIP
-
Дякуюююю
-
Там все написано на цьому папері (І я би видалив його з чату,ю бо там ваші чутливі данні є) Роздруковуєте цей лист і відправляється разом з паспортом
-
Відправити паспорт до візового центру на вклейку візи
22 Jan 2023, 19:22
34022/124478
less than a minute ago