Українська Канада
-
Я здава біометрію 16.05 у Варшаві, досі чекаю на фоіл-Лесс візу, і всі мої знайомі теж, не тільки я.
-
Welcome center - найдить найближчий від вас - треба мати вашу візу або сін (код)... Вам обов'язково нададуть информацию о безкоштовних курсах, і не тількі мовних... Також,допоможуть з пошуком работи👍Там є люди,котрі спілкуються українською мовою😍
-
Цей шлях я розумію. Але LINC наприклад з липня по вересень не працюють на самому CELPIP дорого, шукаю альтернативу🤔
-
Google maps - покаже вам адреса,що поряд з вами і як добратися - усі можливі маршрути...
-
Підскажіть ще будь-ласка якщо я знаходжусь в Данії як мені вислати і куди краще ??? І що потрібно поставити в лист дякую
-
Підскажіть ще будь-ласка якщо я знаходжусь в Данії як мені вислати і куди краще ??? І що потрібно поставити в лист дякую
-
Доброго дня! Порадте в Канаді (Онтаріо/Міссіссага) курси англійської мови для підготовки до CELPIP
-
Дякуюююю
-
Дякую всім!!
-
Нід. Переклад "Свідотства о шлюбі"- якщо НЕ змінювати прізвище... Переклад вашого "Свідотства о народженні"- коли будете батьків запрошувати - якщо вирішити змінити прізвіще свое на призвіще чоловіка.
-
Що саме потрібно мені зробит Дякую