Українська Канада
-
Цей шлях я розумію. Але LINC наприклад з липня по вересень не працюють на самому CELPIP дорого, шукаю альтернативу🤔
-
Google maps - покаже вам адреса,що поряд з вами і як добратися - усі можливі маршрути...
-
Підскажіть ще будь-ласка якщо я знаходжусь в Данії як мені вислати і куди краще ??? І що потрібно поставити в лист дякую
-
Підскажіть ще будь-ласка якщо я знаходжусь в Данії як мені вислати і куди краще ??? І що потрібно поставити в лист дякую
-
Доброго дня! Порадте в Канаді (Онтаріо/Міссіссага) курси англійської мови для підготовки до CELPIP
-
Дякуюююю
-
Дякую всім!!
-
Нід. Переклад "Свідотства о шлюбі"- якщо НЕ змінювати прізвище... Переклад вашого "Свідотства о народженні"- коли будете батьків запрошувати - якщо вирішити змінити прізвіще свое на призвіще чоловіка.
-
Що саме потрібно мені зробит Дякую
-
Звісно не вплине :)
-
Дякую
-
Тобто навіть якщо я буду змінювати потім не виникне проблем з викликом моєї сім’ї у Канаду так?
-
Змінювати прізвище ніколи не було обов'язковим.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка якщо хтось володіє інформацією. Якщо перед від’їздом до Канади за CUAET я збираюсь вийти заміж щоб подати документи на візу вже як сім’я з чоловіком, мені обов’язково треба змінювати прізвище, якщо в подальшому я збираюсь викликати свою сім’ю у Канаду(мама та тато)?
-
По програмі для українців - так, якщо вони блізкі родичі (чоловік або жінка,діти) Обов'язково - головний подавач на візу - український громадянин! Наприклад :жінка - українка,а чоловік і діти мають їнше гражданство..