Українська Канада
-
Ребят, хто може допомогти записатись на біометрію? Бо я щось трошки туплю Що таке IRCC
-
40 хв 😅
-
Дякую
-
youtu.be/oiKfQCTbK2c
-
/ban@AwesomeBanBot
-
І ще питання, якщо я подав на візу і там написав дію паспорта одну а зараз мені дію паспорта продовжать, це погано ???
-
Пів року. А потім наче перездавати на канадські
-
Друзі підкажіть чи можна купляти зразу по приїзду авто і чи працюють там Ук посвідчення ???
-
Вітання! Підкажіть,будь ласка, у Варшаві бюро,де можна зробити юридично завірений переклад документів! Дякую.
-
А може бути таке що одному з сімьї дали Work Permit а другому не дали. А то тільки одному прийшло а другому ні, чи треба ще почекати? Я маю наувазі лист на почту прийшов.
-
Добрий день,хтось знає ,чи може 17річний сам відкрити рахунок в банку?
-
Як Вам Вінніпег? Я також туди збираюсь.
-
Пропоную доставку документів з України, на вклейку візи, до візовогу центру в Європі. Доставка с Чернівців, через DHL в Румунії.
-
Дякую за відповідь🙂 Краще взагалі нічого не казати якщо не можете допомогти. Ви не розумієте суті питання і починаєте розказувати що мені треба робити, а що ні. Будь ласка, тримайте свої думки при собі.
-
❗️❗️❗️ Друзі, хто вклеював візу в паспорт, буль ласка, відгукніться!!!🙏 Якщо можна то в особисті, щоб не завантажувати чат.. Потрібна допомога бо я вже заплуталась в цій інформації 🙈😔 Дякую
-
Звиняйте кого ввів в оману. Так дозвіл на роботу на три роки
-
Зробіть фото. І лист з Канади
-
Дякую що виправили. В ибачайте кого ввів в оману. На роботу на три роки. Так чи з візою дають на три роки. Після трьох років практично віза ні на що не буде впливати. Будуть відмови як і до цього.
-
Чи є групи провінції Британська Колумбія? Хто знає?
-
Это да, у меня паспорт до 24.01.2032
22 Jan 2023, 19:22
34060/124905
about 10 hours ago