Українська Канада
-
Це на цьому сайті запис на біометрію в любий візовий центр? Я правильно розумію?
-
Реєструвалась тут http://vfsglobal.ca Обирала Прагу. Черги там майже нема. Могла одразу на наступний день йти по часу але чекала приїзду чоловіка. Зараз не знаю як
-
А як Ви записались туди? І за скільки часу до здачі?
-
Я здавала в Посольстві Канади в Празі. Але там тільки біометрію за попереднім записом
-
А ну підскажіть будьласка, через тиждень після вклейки візу у паспорт, мені на пошту прийшли листи, про те що нам попередньо погоджений ворк перміт, чи якось так там написано. При подорожі до канади - нам потрібно ці листи офіцеру показати? чи що з ними робити, дякую.
-
Доброго дня. А воно там працює? В переліку місць для здачі біометрії я Прагу взагалі не бачила(( хоча мені особисто там здати було б дуже зручно
-
Доброго всім ранку! Як багато часу в вас пройшло з отримання такого повідомлення і до отримання повідомлення про collection? The decision envelope for your application, tracking ID No. 111111 has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO. Бо в мене буквально добу і в подруги добу, а ось в мами вже майже тиждень. Чи це норма, чи настав час їм писати? Їхати особисто і питати? Я просто на іншому кінці країни і не хотілося б їхати двічі.
-
Ось книжка для підготовки до айлтс, адміни закріпіть посилання будь-ласка