Українська Канада
-
Хочу нагадати, що більшість новоприбулих Українців з країни, де йде війна. Якщо ви приїхали сюди з 50к долларів в кармані, та роботою на 10к в місяць, можу тільки порадіти за вас, але реальність інша і в Онтаріо криза, ціни ростуть і багато місцевих живуть точно не по вашим стандартам. Я більше за реальну картину, а не займатись фантазіями)
-
Щодо роботи, дійсно працює комунікація через знайомства та спількування. Я 1.5 місяця відправляв резюме через Indeed, але ніхто не відповідав. Знайшов на другий день роботу шукаючи з резюме в місті, знайомлячись з менеджерами і тд.
-
Несгоден з коментарем вище про 10к (місцеві стільки не заробляють). Проста математика на місяць. Онтаріо, Оттава. Середня ЗП на стартових роботах 15-16 доларов година на фултайм з податками буде виходити на руки 2к долларів. Аренда кімнати 500-800 долларів, 1 бедрум 1500 долларів. Звʼязок роджерс (якщо гарний інет потрібен) 80-120 долларів. Проїздний на місяць 150 долларів. Іжу ресторани кафе самі порахуйте з власних вподобань. Арендуючи кімнату на фултаймі по 16 в годину, будете жити в нуль. Але жити можна. Мотивація вчити мову та будувати карьеру. Знайомства вирішують (в гарному сенсі, будуйте відносини з комьюніті)
-
Дуже філософське питання якщо чесно)
-
Дякую
-
То скам
-
В Канаді дам або перешлю канадські і у Львові отримати готівкою або на картку валютну доллари канадські або американські.
-
Доброго дня. Може хто знає і може підказати. Чи дозволено мати 2 загран паспорта. Паспорт відправила на вклейку 5 тиж тому. Не повертають і не пояснюють чому. А треба їхати терміново в Україну. Якщо повернутись без паспорта і зробити ще 1 - це офіційно дозволено в Україні.
-
Доброго дня всім! Скажіть будь ласка, чи когось цікавить обмін Канада-Львів грошима цікавить варіант долари на долари (не гривні)?
-
Треба влетіти щоб перміт дістати