Українська Канада
-
@banofbot
-
Англійською
-
Якою мовою буде вебінар?
-
Спочатку G1 після цього G2 чи G.
-
хоча б рiк не чекати. у цьому й питання. здати G2 усе одно прийдеться, а ось чекати рiк - ось у чому питання. але дякую)
-
Я прям не маю 100% інфи, але навіть якщо маєш права, то ніякого обміну не буде. Треба перездавати з нуля. Довідка може дати бонус - що на G2 та G можна здавати без затримки у рік, після G1.
-
Цікава ситуація Водійське посвідчення я втратив, а вони менi зараз в Онтарiо потрiбнi. Є фотографія прав з 2х сторін + довідка свіжа з центру МВС про стаж та наявність посвідчення водія. Чи є у когось інформація, досвід про обмін та отримання місцевих прав у подібних чи схожих ситуаціях? Дякую!
-
як як, перепрошую?)
-
Дякую велике)
-
Ні SIN, ні Health Card не можуть бути підтвердженням адреси проживання. Не завжди навіть договір оренди підходить. Можна пред’явити рахунок на комунальні послуги (інтернет) чи Statement з банку.
-
Тоді кажуть що дешевий і плюс мінус норм fizz
-
Так у Квебеку
-
Будь який з великих. Вони всі однакові. Оператор зв‘язку я не можу підказати, хіба що ви у Квебеці
-
та якого оператора краще вибрати?
-
а у якому банку краще відкрити рахунок?
-
Приїхати у Канаду, отримати ВП відкрити банк аккаунт, зареєструватися на сайті і чекати
-
хто знає, чи платять зараз 3000 допомоги? і якщо так, то як отримати?
-
А де вони поділись
-
Спонсорів кажуть зараз майже нема
-
Чи робив хтось вже будучи в Канаді спонсора до США і їхав туди? Маю питання чи можна перетнути пішоходом кордон Канада-США?
22 Jan 2023, 19:22
3436/123896
6 minutes ago