Українська Канада
-
Всім привіт !! Я збираюсь подавати на візу. Також хочу спитати. Треба перекладати дипломи та сертифікати ? Якщо так то як це можна зробити ?
-
Все онлайн. Спочатку звернулась до ІІЦ, зареєструвалась apostille.in.ua/ua/component/users/?view=registration Завантажила туди диплом, паралельно я у WES пройшла реєстрацію, зробила оплату. Отримала код. Одночасно з цим в ІІЦ заповнювала надіслані мені форми, підписувала, сканувала (дууууже швидко вони прийняли заявку в роботу і почали спілкування). Через 6 днів ІІЦ передали пакет документів до WES, швидше заявленого терміну)) Тепер чекаю вже на оцінку
-
Дякую
-
Підкажіть ,будь ласка ,для чоловіка ,який в Україні ту ж саму форму потрібно заповнювати?
-
Доброго дня Ви забирали паспорти на Chlodna 51? До кого там звертатися? Можно приходити у будь-який час? Вдячна за відповідь
-
Ну це ви і я розуміїмо. А є ті, що думають, що там кожного місяця будуть по 3тис платити, навіть мої знайомі так думали, а як дізналися, що однаразово, то вже їм і в ЄС добре) Кожен розраховує на свої можливості) Щоб їхати до Канади, потрібно хоч трохи щось мати)
-
[У відповідь до Eduard Wang] Наприклад в Польщі від початку війни я волонтер, і ми возили багато жінок з дітьми з кордону, нам телефонували багато агенцій і фірм які пропонували свої хостели для жінок з дітьми. В них була робота і безкоштовне житло. Всім добре, агенція заробляє, а жінки і житло мають плюс дохід, Багато хто в Польщі дізнається про Канаду, одразу запитує чи надає роботодавець житло, і тд. Хоча як бачу це в Канаді так не працює. В Польщі кожен поляк має 40 злотих (11 CAD) в день за кожного українця якого він взяв до себе жити. Потім є виплата на дорослих і дітей по 500 злотих в місяць, плюс виплати ООН, плюс безкоштовна медецина, плюс волонтери багато чого дають. Я особисто як волонтер знаю більше 50 людей які просто сидять на цьому всьому, не ходять на роботу, і не хочуть йти, навіть якщо пропонуємо, БО ЗВИКЛИ ДО ХАЛЯВИ, а вона тут є, і я знаю що не тільки в Польщі таке є. А в Канаді такого немає, не вийде просто сидіти на таких плюшках, не ходити на роботу і жити безкоштовно, просто тупо не вийде. 3000 CAD дають одноразово, а не кожного місяця. І є купа людей які їдуть і це взнають вже в Канаді, і тут такі були, і в групах фейсбук, що питали якісь програми для повернення в ЄС або Україну.
-
Згоден) Я от зараз в Румунії, це далеко не сама багата країна ЕС, але судячи по нашим чатам, навіть тут пропонують безкоштовне житло (часто окремі квартири ) та гроші на їжу .. в більш багатих країнах ЕС напевно умови ще кращі)