Українська Канада
-
І також чи може інша людина відібрати у кур’єра ? З оформлення нотаріального дозволу
-
Доброго дня підкажіть як замовити відправку паспорта назад кур’єром як оформити та оплатити заявку дяку
-
Доброго дня 😊 Підскажіть, будь ласка, хто відправляв паспорт на вклеювання візи НОВОЮ ПОШТОЮ?
-
Доброго дня! Нещодавно я вже питала по поводу цього меседжу. Але тут помінялось дещо, та тепер написали про Лондон в кінці. Тобто мій паспорт в Лондоні наразі??? А це означає, що я ще не скоро його побачу?? (Подавалась в Гаазі) The decision envelope for your application, tracking ID No. **** has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in London.
-
Відправила поштою 23.05, а 24.05 прийшлв перший лист від VFS про те що паспорт отримали) 9.06 забрала паспорт)
-
Потрібна допомога тих, хто відправляв паспорти у Відень Австрія
-
Доброго ранку. Які ще є канали чи групи для ємігранців до Канади? Хочу більше інформації по роботі курсам житлу
-
Можете, Але знову, у вас повинен бути пр статус. Я рекомендую працювати в іншій сфері ніж полиція та пожежник до того, як отримаєте пр, а потім коли пр буде, ви на навчання зможете поступити за копійки ( ціни різні для domestic і international students), і обмежень по праці не буде.
-
Навчання це одне а робота інше, вчитись можете в будь якому статусі, але процювати as a police officer можно только по пр или гражданству
-
www.lambtoncollege.ca/custom/LambtonApps/Programs/International.aspx?id=2147504280