Українська Канада
-
Доброго дня! Нещодавно я вже питала по поводу цього меседжу. Але тут помінялось дещо, та тепер написали про Лондон в кінці. Тобто мій паспорт в Лондоні наразі??? А це означає, що я ще не скоро його побачу?? (Подавалась в Гаазі) The decision envelope for your application, tracking ID No. **** has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in London.
-
Відправила поштою 23.05, а 24.05 прийшлв перший лист від VFS про те що паспорт отримали) 9.06 забрала паспорт)
-
Потрібна допомога тих, хто відправляв паспорти у Відень Австрія
-
Доброго ранку. Які ще є канали чи групи для ємігранців до Канади? Хочу більше інформації по роботі курсам житлу
-
Можете, Але знову, у вас повинен бути пр статус. Я рекомендую працювати в іншій сфері ніж полиція та пожежник до того, як отримаєте пр, а потім коли пр буде, ви на навчання зможете поступити за копійки ( ціни різні для domestic і international students), і обмежень по праці не буде.
-
Навчання це одне а робота інше, вчитись можете в будь якому статусі, але процювати as a police officer можно только по пр или гражданству
-
www.lambtoncollege.ca/custom/LambtonApps/Programs/International.aspx?id=2147504280
-
Плюсую, мне тоже интересно
-
Доброго дня. Хто зараз в Канаді і може трішки розповісти. В якому банку краще відкривати рахунок для українців. OHIP вона розповсюджується по всій Каналі чи тільки по провінціях. Бо маю робити документи поки в Торонто. Але маю переїжати пізніше в Манітобу. І чи OHIP потрібно відразу робити чи можна зробити через місяць в Манітобі?
-
Добрий ранок, можливо хтось може підказати. В мого сина ( 19 років) батько громадянин Канади. Ще до війни були подані документи з проханням на возз’єднання сім’ї , прийшло запрошення на медогляд , але з початком війни на медогляд він не поїхав і все відклалося . Якщо зараз він його пройде , і йому буде надано дозвіл на переїзд в Канаду, чи є така можливість , щоб з його паспортом у візовий центр могла приїхати я , як матір. Чи людина має прибути особисто ( він не виіздний ) .Буду дуже вдячна за відповідь!
-
Доброго ранку. Дайте будь ласка, посилання на згоду на обробку персональних даних для відправлення паспорту
-
Мені здається тут кому як повезе, у нас тут родичі, тому по приїзду у них були, зразу нас перші 2 неділі по всім паркам і за містом і в місті, і на озеро катали, і автівку дали, тому якось все пройшло більш меньш спокійно, без стрессу, і так як ми з сімьєю собі представляли, АЛЕ якщо ми б приїхали і нікого з знайомих тут не було, був би готтель, без автівки я взагалі не розумію як тут, у мене работа де кожен день різна локація, то мені здається наша уява про Канаду була б зовсім зовсім інша, і стала краще тільки згодом.
-
Вам візи поставили в Ваш паспорт на Вас та дітей, я вірно розумію? Тобто для отримання візи Ви подавали лише свій паспорт?
-
/ban@AwesomeBanBot