Українська Канада
-
Бо треба показати який він крутий і як він може не виконувати правила. Прикриваючись що він із Запоріжжя
-
Давай вже швидше отримуй Amateur Extra License, а то 6 значний коллсайн вже не в моді
-
Ооо нутро вийшло на світ,приємно коли так швидко і більше не треба старатись)
-
Скільки платять?)
-
Звиняйте, немає часу ізучати досьє 😂 Після війни розберемося хто з бурятії, а хто із Запоріжжя 😜
-
Щось ви розмовляєте не так як на Сході.
-
Так він американець, йому хохлина мова не цікава.
-
На рахунок чувака який тут усіх спровокував , не відповідайте йому та й усе І тому чувак , я у житті розмовляю з рідними та друзями на російскій , але якщо тут у чаті є правило , поважай його та пиши українською мовою , в чому проблема ?
-
Пора переобуватися, дядько 😉 Я теж з Донбасу . І це безумовно Україна 🇺🇦 Державну мову пора починати вивчати
-
Ви малорос,цим все сказано,ви вимахуєтесь своїми «знаннями»,нехтуючи простими словами,які вживаєте неправильно,ще й неодноразово про націю,яку ви «нібито» представляєте.Руський ванька не пались вже так)
-
Я з Луганську і ми там не казали ніколи «УкрАинец»
-
То йдіть з богом на свою вєлікую родіну, що ви тут забули?
-
Вибачаюся за мій суржик
-
😂😂😂
-
Чого свою не виставив ? Чі в бурятиї ще немає айфонів з камерою 😜🤣
-
Адміни, в нас група українська Канада чи російська Канада, можливо пора даного агресивного мембера в бан будь ласка?
-
Ой який ви потішний 😂😂
-
УкраИнский,а не укрАинский,УкраИнец а не УкрАинец,хоть ваш росиянский выучите🤦🏽♂️
-
І фоточку симпотну надибав десь ))
-
Боже чувак. Є група в котрій правила. Ти просто виконуй їх. Ти можеш думати що хочеш і як хочеш. Але правила - є правила
22 Jan 2023, 19:22
34715/123850
about 7 hours ago