Українська Канада
-
Я з Луганську і ми там не казали ніколи «УкрАинец»
-
То йдіть з богом на свою вєлікую родіну, що ви тут забули?
-
Вибачаюся за мій суржик
-
😂😂😂
-
Чого свою не виставив ? Чі в бурятиї ще немає айфонів з камерою 😜🤣
-
Адміни, в нас група українська Канада чи російська Канада, можливо пора даного агресивного мембера в бан будь ласка?
-
Ой який ви потішний 😂😂
-
УкраИнский,а не укрАинский,УкраИнец а не УкрАинец,хоть ваш росиянский выучите🤦🏽♂️
-
І фоточку симпотну надибав десь ))
-
Боже чувак. Є група в котрій правила. Ти просто виконуй їх. Ти можеш думати що хочеш і як хочеш. Але правила - є правила
-
і я про те, що наших бійців багато, хто боронить свою батьківщину і при цьому являється російськомоним. І вже як треба, говорить на українській мові. Просто тому, що з дитинства розмовля на російскій йому часлм важко говорить одразу на українській. Але деякі намагаються)
-
Смішно що воно- це зрозуміє українську ))))
-
Щоб бачити під яким інформаційним простором ви живете не треба бути екстрасенсом
-
Як раз нещодавно бачила відео нашого бійця на передовій, який розказував що все життя говорив російською, але тепер на передовій особливо вночі коли йде бій, щоб відрізнити своїх від чужих всі перейшли на українську, хай недосконалу, але українську.
-
Смішний такий і жалібний такий!
-
У вас дуже багато наративу рос пропаганди. Ви б поменше кисельова та соловйова дивилися б
-
Згодна, просто не реагувати на це русняве гімно :)
-
Я, конечно, извиняюсь ребят, но как раз вопрос языка часто выступает разделением между одним украинцем и жругим, хотя ведь я знаю многих ребят, которые с Восточной Украины и сейчас защищают Украину, говоря на русском. И у меня просто язык не повернется назвать их русней или не патриотами...поскольку некторые из них даже успели за нас же положить свою голову. Просто так вышло, чьо с детства у них был родной язык русский. Они просто думают на нем, им легче говорить на нем, хотя это не говорит о том, что они не могут говорить на украинском, но в основном, когда это необходимо. Я, наприклад, тоже можу розмовляти, як на українській мові, так і на російскій. Але, не знаю це гарно, чи ні, але як не крути, мені з дитинства легче балакати на тій мові, на якій розмовляли мої батьки.
-
А де адміни? Вихідні? Вже ж наче прокинулись…
-
В нього немає поваги до себе! Ось коріння зла. Панове, гаразд витрачати енергію на це Нехай так і плаває від одного берега до другого. Нуль перспективи
22 Jan 2023, 19:22
34725/123896
7 minutes ago