Українська Канада
-
Як раз нещодавно бачила відео нашого бійця на передовій, який розказував що все життя говорив російською, але тепер на передовій особливо вночі коли йде бій, щоб відрізнити своїх від чужих всі перейшли на українську, хай недосконалу, але українську.
-
Смішний такий і жалібний такий!
-
У вас дуже багато наративу рос пропаганди. Ви б поменше кисельова та соловйова дивилися б
-
Згодна, просто не реагувати на це русняве гімно :)
-
Я, конечно, извиняюсь ребят, но как раз вопрос языка часто выступает разделением между одним украинцем и жругим, хотя ведь я знаю многих ребят, которые с Восточной Украины и сейчас защищают Украину, говоря на русском. И у меня просто язык не повернется назвать их русней или не патриотами...поскольку некторые из них даже успели за нас же положить свою голову. Просто так вышло, чьо с детства у них был родной язык русский. Они просто думают на нем, им легче говорить на нем, хотя это не говорит о том, что они не могут говорить на украинском, но в основном, когда это необходимо. Я, наприклад, тоже можу розмовляти, як на українській мові, так і на російскій. Але, не знаю це гарно, чи ні, але як не крути, мені з дитинства легче балакати на тій мові, на якій розмовляли мої батьки.
-
А де адміни? Вихідні? Вже ж наче прокинулись…
-
В нього немає поваги до себе! Ось коріння зла. Панове, гаразд витрачати енергію на це Нехай так і плаває від одного берега до другого. Нуль перспективи
-
Я думав ви хоча б руські приказки знаєте. «В чужой монастырь, со своим уставом не ходят» але бачу що я переоцінив ваші здібності в алегорію.
-
Адмінам потрібно терміново просипатися
-
А, ну я зрозумів вас, ви чисто діаспорна цяцька. Як кажу, русню з людини не вибити. Це видно і по "Да бабки ездил тратить на тусовках" і по "Ненавижу нацистов, заставляющих меня на их языке говорить"
-
Ви хоть розумієте хто такі нацисти? Господи прости, ще один зомбі🤦♀️
-
Не кажіть гоп. Воно вас не врятує. Зараз таракан збирає війська. Ще трохи і нападуть і на вас. Ще раз нагадаю, подивіться на Сирію.
-
Ви не зрозуміли, у пана повага тільки до толерантних до нього американців. З ними він рахуватись буде. А до нацистів якіхсь, хохлів поваги немає
-
Вашу мать в мечети убивать не будут
-
От чому ніколи росія не завоює Західну Україну - там немає "російськомовних", яких треба захищати
-
То вийдіть з групи, в чому взагалі проблема? Є правило, воно вас не влаштовує, допобачення.
-
Ясно все з вами. Ніякої поваги до інших. Що ж ви в Канаді думаєте з такою позицією до життя робити?
-
Ну вы чего, уважение чужой культуры это наказание?
-
Це прекрасно, але в цій бесіді існують правила. Пишіть англійською, може?
-
Мені ось цікаво, якщо б ви пішли в мечеть, ви б теж порушували б там правила і заходили б в жіночі кімнати, чи їли і пили б під час намазу?
22 Jan 2023, 19:22
34738/123822
about an hour ago